Moderator: mod-Tabor
Wiesz ze ten Twoj rodzynek tak mnie zakrecil, ze sam sobie zrobie:)markom pisze:Piękny ten mój rodzynek![]()
![]()
Ja na pewnoRanger pisze:Myślę, ze jak pokaże nowe malowania to się koledzy rozochocą.
Dla podreperowania zbytu chyba zamówię 1 sztukę z wydźwiękiem i światłami PKP. Odezwę się z pytaniami w tej sprawie na maila.Ranger pisze:To zależy od zbytu SM42.
Tal ale nie wiem kiedy. To zależy od zbytu SM42 a puki co nie jest on do określenia. SP42 na razie można odłożyć na dużo później.jafrap pisze:Pytanie do Rangera: Czy mając na uwadze obecny zbyt SM-ek, w grę wchodzą plany późniejszego wyprodukowania jeszcze spalinowozów SP42 w TT w tej technologii? Można już coś w tej kwestii powiedzieć? Czy raczej odległa niepewna przyszłość?
A tak, to wiem. Trzeba też zaznaczyć, że twórczość niektórych drużyn trakcyjnych była bardzo ładnatydzial pisze:Wiele osób wie że byłem Maszynistą te wszystkie ozdoby to dzieło drużyn trakcyjnych .
...ciekawe, nie wiedziałem tegotydzial pisze:Lok.ST43 świeciła dwa dolne albo tylko górne tak były budowane w Rumunii Dopiero w końcu lat 80 zmieniono że zapalały się wszystkie jednocześnie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości