Ale da się to przeżyć - i chyba nie ma co rozwijać tematu bo to H0, a tutaj TT króluje

Moderator: mod-Tabor
Robo miał stoisko w Gdańsku. Można było obejrzeć, pogadać.jafrap pisze:...myślałem, że to Robo w H0http://robo.eu.com/
Świetne:) Nie w zbliżeniu - ale i tak gdy na nie po raz pierwszy spojrzałem, to myślałem, że to Robo w H0clipers pisze:...
W związku z tym, że wciąż mam problemy z jakością zdjęć w przybliżeniu nie będzie.Niemniej jednak do stonki jak znalazł, choć ona wciąż na warsztacie.
A punkcik "pomógł" jak mi dasz?przemcol pisze:Gdzie można nabyć takie światłowody (3mm, 0,5mm)?
W necie szukałem świecących czołem, najczęściej są sprzedawane w rolkach 100m a cena powala.
Ale i bez przybliżeń, widać, że puściłeś knotaclipers pisze:W związku z tym, że wciąż mam problemy z jakością zdjęć w przybliżeniu nie będzie. [...]
Clipers, zrób coś z tym, bo na Twoich fotkach widać tylko żaby.clipers pisze:W związku z tym, że wciąż mam problemy z jakością zdjęć w przybliżeniu nie będzie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość