Ja też sporadycznie u Makieciarza kupuję. Z kupowanym 2 lata temu gagarinem nie mam zbyt miłych wspomnień, choć po 3 tygodniach od zapłacenia przybył... kontakt mierny był wówczas z panem Piotrem H.
Wczoraj zamówiłem tory flex Kuehn bo w PL nigdzie indziej ich nie ma, więc tylko dlatego. Ryzyk-fizyk... zobaczymy jak tym razem pójdzie, bo może jakość obsługi się poprawiła od tamtego czasu?... w każdym razie już zapłaciłem przelewem i teraz czekam na odzew.
wlodar pisze:Czy ktoś wie co się dzieje z Makieciarzem? Złożyłem załówienie jakieś dwa tygodnie temu, zapłaciłem, nie odpowiadają na maile, nie odbierają telefonu... Jeśli mają urlop, lub jakieś chwilowe problemy to chyba powinna być jakaś informacja na stronie. Do tej pory nie miałem z nimi żadnych problemów. Czy ktoś wie w czym rzecz?
Mi wczoraj odpisał na zadane pytanie, czy tory są na stanie - wówczas zrobiłem przelew.
Mam nadzieję że z makieciarzem nie jest tak, że jak już się kasę przeleje to już nie odpisuje... a jak się chce coś zamówić to pisze...
Marek TT pisze:Dostałem info, że przebywa w Niemczech.

Jak pisał kol. wlodar - tłumaczenie do dupy. To, że ktoś jest w Niemczech (np. na Urlopie) nie znaczy, że klient ma czekać "100 lat" na powrót. POWINNA być informacja na stronie, że np. w związku z wyjazdem zamówienia będą realizowane po tym, czy tym terminie... a nie tak... a ja wczoraj składałem zamówienie i nic takiego nie zauważyłem. Więc liczę na szybką, a przynajmniej normalną obsługę w ciągu kilku dni, a nie kilku tygodni... a co gorsza miesięcy...
Zobaczymy co odpisze mi makieciarz. Właśnie zadałem pytanie, kiedy można się spodziewać wysyłki zapłaconej już paczki. Wczoraj odpisał, że towar na stanie i ani słowa o ewentualnych opóźnieniach w wysyłce...
przemcol pisze:W sobotę dostałem informację o moim zamówieniu z początku maja. Może po dwóch miesiącach otrzymam zamówienie.

Kutwa - nie załamujta mnie
Jak taki scenariusz powtórzy się u mnie, to chyba dam sobie już spokój z makieciarzem...