db
Nie zmienia to faktu, że drogo.
Ściska portfel w rzeczy samej

ArturSchŁ pisze:Oj ciśnie brak kasy, i mnie, i Tilliga![]()
Moderator: mod-Tabor
ArturSchŁ pisze:Oj ciśnie brak kasy, i mnie, i Tilliga![]()
Jeśli chodzi o grono TT Fanów, to na pewno. TT nie wygra z H0 pod kątem popularności. Trzeba się z tym pogodzić. Ja to już przyjąłem do wiadomości. Kochajmy TT dalej i nie walczmy z rzeczywistością.krisss pisze:Set jest konkurencyjny dla tych z H0, więc jest szansa, że na święta będzie więcej startówek z TT pod choinką niż startówek H0. To tylko moja opinia
Może po prostu wyprodukowanie rzeczywistego modelu jest zbyt kosztowne? Bo skoro to zestaw startowy to jest tani dlatego że jest wykonany tak, a nie inaczej.Gloow pisze:... to albo zrobi fikcję - zamiast oryginał, albo uprości.
tak ja zaraziłem sie TTPiotrT pisze: Dzieciak gapił się na nią jakby cały inny świat nie istniał, a wszelkie próby przekonywania ze "zobacz ten drugi jaka fajny", "Poczekaj, wrócimy jutro. Może będą inne" kończyły się![]()
Jest tylko ciągle drobny problem. Problem z dostępnością. W sklepach stacjonarnych od H0 aż się półki uginają. A dzieciaki jak wiadomo kupują oczami.golab pisze:Dla mnie taki set to strzał w dziesiątkę, jeśli choćby kilka dzieciaków zamiast H0 dostanie w prezencie zestaw w TT
I całe szczęście , w końcu ktoś pomyślał, przecież to ESU to jakaś pomyłka, Lenz'a sprzęt jest o wiele ciekawszy i prostszy.ArturSchŁ pisze:Zobaczcie w secie cyfrowym (str. 37) mamy zamiast ESU znowu Lenz'a, tym razem z LH01.
Platforma ma oznakowanie w nieprawidłowych miejscach (patrz set platform i elementy fototrawione do nich).Wracając do setu PKP Cargo. O ile lokomotywa jest czystą abstrakcją (będzie się dało LOTOS-a zrobić?), to jak dalekie od rzeczywistości będą wagony? Znalazłem zdjęcie platformy, która nawet pasuje. Natomiast na nie mogę znaleźć Habbins-a.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 2 gości