Będzie sobie rósłArturSchŁ pisze:... Trochę krótki...

Moderator: mod-Tabor
Będzie sobie rósłArturSchŁ pisze:... Trochę krótki...
Pewnie, ale czasem warto tam zajechać przy okazji, mają też inne fajne rzeczy.ŁukaszTT pisze:FarciarzLuc. pisze:Eee co to to nie, nie:). Do Modelmanii mam Ca. 50 km, bo tyle mam do Trójmiasta, więc żadna poczta, tylko do Gdańska i nacieszyć zmysły!![]()
Aczkolwiek modelmania najtańszym sklepem nie jest, szczególnie jeśli chodzi o tabor. No i szmaciaków tam i tak nie kupisz, bo nie sprzedają wyrobów Kuehna.
Sorry, że post pod postemgolab pisze:szmaciaki są warte swojej ceny, jakbyś nie chciał tylu naraz, to ja chętnie przygarnę BCargo i szarego
Eee co to to nie, nie:). Do Modelmanii mam Ca. 50 km, bo tyle mam do Trójmiasta, więc żadna poczta, tylko do Gdańska i nacieszyć zmysły!ŁukaszTT pisze:Ja zazwyczaj zbieram większą listę zakupów i dopiero wtedy kupuję, średnio raz na rok, szkoda kasy na przesyłki
Też skłaniam się ku szmaciakom, ale kontenerowce maja jedna zaletę: można je kupić "na raty" czyli po jednym. Jak na razie to brakuje mi tych 3 stów na set i wygląda to tak: o mam na 1 go szmaciaka, o mam na dwa szmaciaki... itd. Liczę stary tabor, parę "Zeuków" pójdzie chyba na Alledrogo i jakoś się zbierze.ŁukaszTT pisze:Ja bym brał szmaciakiWychodzą w podobnej kwocie za sztukę jak kontenerowce, a wg. mnie wyglądają lepiej. No i sprzęgi mają lepsze
![]()
Też skłaniam się ku szmaciakom, ale kontenerowce maja jedna zaletę: można je kupić "na raty" czyli po jednym. Jak na razie to brakuje mi tych 3 stów na set i wygląda to tak: o mam na 1 go szmaciaka, o mam na dwa szmaciaki... itd. Liczę stary tabor, parę "Zeuków" pójdzie chyba na Alledrogo i jakoś się zbierze.ŁukaszTT pisze:Ja bym brał szmaciakiWychodzą w podobnej kwocie za sztukę jak kontenerowce, a wg. mnie wyglądają lepiej. No i sprzęgi mają lepsze
![]()
Też super, bo cena tez ma znaczenie a tu wychodzi za skład porównywalnie ze szmaciakami Kuehna.et22 pisze:A może te kontenerowce
No właśnie już wiemmichuchu pisze:Tutaj masz te wagony w lepszej cenie
Użytkownicy przeglądający to forum: slawek i 1 gość