eg_ptmkż pisze:A tu na wzór gdyński historyczny trolejbus jeden z 3 historycznych - dorobiłbym paint markerem okna i będzie jak tu ....

Moderator: mod-Moja TT
eg_ptmkż pisze:A tu na wzór gdyński historyczny trolejbus jeden z 3 historycznych - dorobiłbym paint markerem okna i będzie jak tu ....
A tu na wzór gdyński historyczny trolejbus jeden z 3 historycznych - dorobiłbym paint markerem okna i będzie jak tu ....TittyTwister pisze:Chodzi o model trolejbusu Škoda 9 Tr...
Dziękuję kolegoArturSchŁ pisze:Szarpie, jazda szarpana, przerywana ...
Szarpie, jazda szarpana, przerywana ...TittyTwister pisze:...jak to przetłumaczyć: szkubająco, targająco,
Muszę powiedzieć, że moim zdaniem (i nie tylko moim) co do szczegółów, Kuehn jest lepszy, fani, którzy znają dokładnie wszystkie serie, różnice itp, to mówią, że Roco ma trochę małych błędów w szczegółach, mnie to jakoś nie obchodzi, bo nie znam się na tym, mi to trochę lotoGloow pisze:...który model jest lepszy? Roco czy kuehn?
Tak, masz racje, dużo czeskich fanów zbiera Okularniki.Marcin pisze:Ta lokomotywa to Wasz sport narodowy kolego. Tak jak u nas SM42.
Jak uważasz, który model jest lepszy? Roco czy kuehn? Mam CD 372 012 kuehen'a i myślę nad zwiększeniem ilostanu lokomotyw CD.chciałbym pokazać moją kolekjce Bejlovců.
Użytkownicy przeglądający to forum: bankier, piotrmichal62 i 1 gość