Napęd z semaforem
Zakotwiczony w makiecie
Napiszę jeszcze, że demontaż jest możliwy po poluzowaniu jednej śrubki oraz odkręcenie drugiej

Moderator: mod-Porady i techniki modelarskie
Rynek w większości poskłada te semafory w szufladzie "na później".Marcin pisze:rynek poskłada tą zagwozdkę?
Czytał to? http://forumtt.pl/viewtopic.php?t=8849& ... c&start=32mareks pisze:Prawdopodobnie, musisz je umieszczać na jakimś innym serwerzewinner_xp pisze:Dam dużo zdjęć tylko dlaczego nie mogę dodawać załączników ?(błąd, że przekroczyłem limit ?)
Prawdopodobnie, musisz je umieszczać na jakimś innym serwerzewinner_xp pisze:Dam dużo zdjęć tylko dlaczego nie mogę dodawać załączników ?(błąd, że przekroczyłem limit ?)
Tak tez myślałemTak napęd jest dokładnie od rozjazdu
Oj przydałoby się ......winner_xp pisze:Napęd na pewno we własnym zakresie. Postaram sie zrobić dobre zdjęcia plus jak będzie potrzeba krótkiopis budowy.
Jeśli problem był ze składaniem Viessmanna o wiele prostszego to sądzisz, że rynek poskłada tą zagwozdkę?Ranger pisze:I teraz pytanie za 100pkt. Chcecie takie semafory w zestawach czy mają dalej leżeć u mnie w szufladzie![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość