Dzięki za info ale już byłem i widziałemPapcio pisze:Albo jestem ślepy albo tam jest napisane Lokomotywownia KARTUZY
Na tabliczce napisane jest "Pruszcz Gd. - Kartuzy"

Moderator: mod-Imprezy
Dzięki za info ale już byłem i widziałemPapcio pisze:Albo jestem ślepy albo tam jest napisane Lokomotywownia KARTUZY
Na tabliczce napisane jest "Pruszcz Gd. - Kartuzy"
Albo jestem ślepy albo tam jest napisane Lokomotywownia KARTUZY
Przed chwilą sprawdziłem, są OK. Sprawdź konfigurację twojego PC albo łącze.... a najlepiej zobacz u kogoś innego czy jest dobrze.Jacekk pisze:Czy to na pewno dobre linki? U mnie nie chcą się otworzyć
Tak dobrze to nie jestem zorientowany, jak daleko na Pomorzu siegaja mroczne wplywy WieLLkiego Mistrza hiperrealnego zakonu PolzerowcowArturSch pisze: [...] mówiąc stoLLyca masz na myśli: Redę, Rumię, Gdynię, Sopot czy Gdańsk ? ...i dlaczego właśnie tak ?
A właśnie, że będzieWitek M. pisze:TT? W stoLLicy polskiego HO? Chyba zartujesz...
Dobrze to napisałeśWitek M. pisze:TT? W stoLLicy polskiego HO? Chyba zartujesz...WojTTek pisze:Be˛dzie cus´ z TT
TT? W stoLLicy polskiego HO? Chyba zartujesz...WojTTek pisze:Be˛dzie cus´ z TT
W związku z tym, że też jesteś z Trójmiasta, a wystawa będzie przez całe wakacje, to bedziesz mógł ...i MUSIAŁ ...sam to sprawdzićWojTTek pisze:Będzie cuś z TT
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości