Zbiornikowce tilliga a elementy do samodzielnego montażu...
Moderator: mod-Tabor
-
- Kontakt:
Re: Zbiornikowce tilliga a elementy do samodzielnego montażu...
Mam w swoich zbiorach 15492 i faktycznie nie ma w nim elementów do samodzielnego montażu.
-
- Kontakt:
Dokładnie tak, jest jedna wypraska właśnie z wężami i haczykiem pomiędzy buforami, no ale jak z tą 15492 wydaje Mi się że powinny być.
Może ktoś ma konkretnie ten model od nowości i się zwierzy ?
Może ktoś ma konkretnie ten model od nowości i się zwierzy ?

- Adamczewski
- Kontakt:
Ja co prawda swoich się pozbyłem, ale w pudełkach były te elementy (końcówki przewodów do zamocowania na czołownicach wagonu, jeśli dobrze kojarzę).
Ostatnio zmieniony 18 kwie 2012, 16:37 przez Adamczewski, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Kontakt:
Zbiornikowce tilliga a elementy do samodzielnego montażu...
Panowie mam pytanie odnośnie wagonów zbiornikowych Tilliga a mianowicie w 15496, 15494, 15498 są elementy do samodzielnego montażu (Ja mam) natomiast w 15492 nie mam a model kupiony prosto ze sklepu.
Czy Tillig ten model wyposażał w dodatkowe elementy do samodzielnego montażu ? czy akurat Mnie trafił się taki niekompletny egzemplarz.
Jak z tymi częściami w waszych modelach.
Dzięki.
Pzddr
Czy Tillig ten model wyposażał w dodatkowe elementy do samodzielnego montażu ? czy akurat Mnie trafił się taki niekompletny egzemplarz.
Jak z tymi częściami w waszych modelach.
Dzięki.
Pzddr