Wypadek...
Moderator: mod-Tabor
- Karol
- Moderator
- Kontakt:
Re: Wypadek...
audi b4 tdi 1.9 to na napedy bedzie dopiero w lipcu 

- Charakterek
- Kontakt:
weno się nastaw na VW, będziemy mięli tą samą firmę. Już do TT Cię przekonałem, tera czas na VW. Golf III jak se kupisz w dobrym stanie, to autko nie do zajechania!
- Karol
- Moderator
- Kontakt:
W lipcu napędy i semafory już będą - na razie mam wydatki autopochodne. A Franio jezdzi że aż miło, nawet zeszyt w sklepie już splacił 

Ostatnio zmieniony 01 cze 2006, 09:02 przez Karol, łącznie zmieniany 1 raz.
- bartekdj
- Kontakt:
jak wiszą to trzeba przybić
dobrze, że Ty ludzi nie przewoziłeś bo to by była Pierwsza ttkowa katastrofa z ofiarami....moje ciągle wypadały, zawsze musiałem zmniejszać prędkość a przy zwrotnicach jedne człon przodu jechał w prost , drugi tylny skręcał w lewo hehe

- Charakterek
- Kontakt:
A jak inaczej Karolowe zwrotki mają działać, jak one nawet napędów nie mają, jeno wiszą w powietrzu na słowo honoru/ To i tak cud, że mu pół składu na bocznicę nie pojechało a pół w trasębartekdj pisze: hehe takie wypadki mialem przy starych zwrotnicach bttb - jak moje nowe tez tak beda dzialac na twoje to masakra hehe

- bartekdj
- Kontakt:
hehe takie wypadki mialem przy starych zwrotnicach bttb - jak moje nowe tez tak beda dzialac na twoje to masakra heheNo i Frano mechanik się nie popisał - jazda widełkowa ( trzezwy był)

-
- Kontakt:
mnie go dawaj, siać trawę będzie
Nowa galeria: http://picasaweb.google.pl/haikueurope/
- Karol
- Moderator
- Kontakt:
- Charakterek
- Kontakt:
Chłopie, wyluzuj trochę...BarTTek pisze:Tak sobie czytam i mi się płakać chce, ale dobrze, bardzo dobrze rozwalajcie swoje loki z Tilliga. Z tym konkursem to proponuję wyznaczyć nagrode kto droższego i lepszego rozwali loka temu startówkę z BTTB
Kiedy się temu lokowi absolutnie nic nie stało. A takie bywają skutki zabaw z DCC jak jedno za szybko, a drugie za wolno. A Red Button nie przewidział wybiegu 42. 80 wyciągająca skład stanęła natychmiast, a 42 sobie pojechała

Loczka dziś śmiga jak nowonarodzona! Aha lemiesze zdjęte celowo - trza je kapkę podnieść!
A żeby było śmieszniej, to katastrofa nieobca jest także Roco. Ale tam to już tylko i wyłącznie moja wina. Chciałem sprawdzić, czy przejdzie jak się Fz1 da na maxa (tuż przed odcięciem prądu). Nie przeszła. A 225, 101, 42, 118 czy Taurus przechodzą bez problemu. Tu chyba te sprężynujące wózki Roco robią złą robotę.

A co do startówek BTTB to mam pomysł na konkurs - kto najdalej nią ciepnie!
Ostatnio zmieniony 22 maja 2006, 23:56 przez Charakterek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
Tak sobie czytam i mi się płakać chce, ale dobrze, bardzo dobrze rozwalajcie swoje loki z Tilliga. Z tym konkursem to proponuję wyznaczyć nagrode kto droższego i lepszego rozwali loka temu startówkę z BTTB
Ostatnio zmieniony 22 maja 2006, 22:18 przez BarTTek, łącznie zmieniany 1 raz.
- carman
- Kontakt:
Witam.
Hihi. Do czasu, gdy nie przesunąłem suwaka na dół, myślałem, że ten wypadek był w realu
Hmm.... A możeby tak jakiś konkurs wymyślić na najciekawszą historyjkę na makiecie lub jakiś dział 
Hihi. Do czasu, gdy nie przesunąłem suwaka na dół, myślałem, że ten wypadek był w realu

- KrzyszTTof
- Kontakt:
Śmieszne.... ale ja mam takie coś na codzień w robocieKarol pisze:Frano mechanik poszedł na zbity pysk. Tak to jest jak sie na lufce manewrówką jezdzi. A u mnie jest juz jego podanie na Ludmiłe.
Klęczał płakał i zarzekał się ze już ani kielona nie chlapnie.
- Panie chocios beciórke dajcie, kaj ja pojdo, dziecka głodne, babo sucha, pis oślepł, a kłury liliputko ta z głoda zadziubały, a i tak sietniok był, a w klepie na zesycie tez wiso. Dejcie panie szanso – I stoi płacze czapkę miętosi.
Dostał przetoki na ludmilce bttb na okres próbny.

Trzeba gościa za pijańsko wywalić a dzwoni jego baba i ryczy do słuchawki...

- ArturSchŁ
- Administrator
- Kontakt:
Czy ktoś mógłby to na ludzki język przetłumaczyćKarol pisze:- Panie chocios beciórke dajcie, kaj ja pojdo, dziecka głodne, babo sucha, pis oślepł, a kłury liliputko ta z głoda zadziubały, a i tak sietniok był, a w klepie na zesycie tez wiso.

- Karol
- Moderator
- Kontakt:
Frano mechanik poszedł na zbity pysk. Tak to jest jak sie na lufce manewrówką jezdzi. A u mnie jest juz jego podanie na Ludmiłe.
- Panie chocios beciórke dajcie, kaj ja pojdo, dziecka głodne, babo sucha, pis oślepł, a kłury liliputko ta z głoda zadziubały, a i tak sietniok był, a w klepie na zesycie tez wiso. Dejcie panie szanso – I stoi płacze czapkę miętosi.

Ostatnio zmieniony 22 maja 2006, 11:12 przez Karol, łącznie zmieniany 2 razy.
- Charakterek
- Kontakt:
trwa usuwanie szkód:

Wydaje się, że niektórzy robotnicy nie wiedzą, co czynią:
Zaś niektórzy są całkiem świadomi:
Naczelnik sąsiedniej stacji (uczestniczący w podnoszeniu wagonu z winem):
- To hep! strrrraszne hep, okrhopne, hep!

Wydaje się, że niektórzy robotnicy nie wiedzą, co czynią:

Zaś niektórzy są całkiem świadomi:

Naczelnik sąsiedniej stacji (uczestniczący w podnoszeniu wagonu z winem):
- To hep! strrrraszne hep, okrhopne, hep!