Zaczynaj, zaczynaj - gorąco Ci kibicujemyKiyosaki pisze:No to zaczynamy zabawę!

Moderator: mod-Makieta
Zaczynaj, zaczynaj - gorąco Ci kibicujemyKiyosaki pisze:No to zaczynamy zabawę!
Nie przewiduję elektryfikacji linii. Elektrowóz bez trakcji wygląda moim zdaniem dziwnie. Dlatego w ogóle nie kupuję elektrowozów pomimo, że niektóre bardzo mi się podobają. Posiadam tylko jeden, którego nie mogłem sobie odmówić - E95.ernie_gdynia pisze:ale bedziesz musial uwazac na elektrowozy by im się pantograf nie otworzył wcześniej ...
Czyli lekko przerobić to co mam i dodać jeszcze chociaż pół pętli na górze?KamilW pisze:A nie myślałeś o tym żeby nie robić makiety na płasko tylko zrobić dwa poziomy, być może z jakąś dodatkową pętlą?
Zawsze to ciekawiej wygląda niż tak wszystko na płasko.
Też i o tym myślałemslawek pisze:A teraz moja sugestia. Jeśli decydujesz się na epokę V to przemyśl jednak zakup zestawu cyfrowego Tilliga z BR218.
Dlatego właśnie idę w cyfręmaciej_kolej pisze:Co do sterowania polecam cyfrowe zdecydowanie - unikniesz kłopotów w późniejszej eksploatacji w postaci torów izolowanych itp itd. Drga sprawa to jazda lokomotyw - po prostu bajka. Po za tym to już standard.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość