Ciekawe czemu produkcja nie jest kontynuowana, prawdopodobnie znikome zainteresowanie produktem ....

Moderator: mod-Makieta Modułowa
Być może ćwierć wieku temu były, obecnie nic lepszego nie znalazłem.romanpumas pisze: ↑11 sty 2024, 13:00 Były 12
https://as.rumia.edu.pl/tt/kat/katalogi ... 5&kat=jt00
Dlatego ja na Kobierze zrobilem samNiestety rozjazdów krzyżowych 12 st w TT nigdzie nie znalazłem
Jest to rozjazd Bemo H0e. Niby wąskotorówka, ale pasuje idealnie, co prawda rozstaw podkładów ma zdecydowanie większy, ale po zaszutrowaniu nie rzuca się to w oczy. Niestety rozjazdów krzyżowych 12 st w TT nigdzie nie znalazłem i jest to pewien kompromis.
Oooo.... jak czytam, że z makiety zostały zdemontowane tory, to musiała być totalna demolka. Ciekawe co było powodem demontażu torów z makiety, bo to bardzo radykalny krok. Gdybym miał tak "ryć" makietę, to nie wiem, czy nie lepiej było by ją od nowa zbudować.... Szacun dla autora za tą robotę.ArturSchŁ pisze: ↑29 lis 2023, 09:33 ...i tak #1 (14 mar. 2023):https://www.youtube.com/watch?v=eBRo5Sjy5x0
Tak, wiemy,tete pisze:... a drogi są śliskie)...
Zawsze był i zawsze będzie to marzec, ponieważ taki termin pasuje szkole, a jeśli chce się mieć 2 sale gimnastyczne za FREE to trzeba się podporządkować, a co do śliskości na drogach to rozumiem że od końca listopada siedzisz w domu bo jest śliskotete pisze:Jedyne co by moim zdaniem należało zmienić w Sosnowieckich zloTTach to termin. Z tego co wiem obecnie jest to marzec. (w marcu często jeszcze zalega śnieg, a drogi są śliskie)...
Jedyne co by moim zdaniem należało zmienić w Sosnowieckich zloTTach to termin. Z tego co wiem obecnie jest to marzec. (w marcu często jeszcze zalega śnieg, a drogi są śliskie)...gemol pisze:... dla dobrej zabawy tłuczemy się i dalej, czasem nawet okrężną drogą, aby zabrać jeszcze jakieś skrzynki.
Jest to upierdliwe, ale dla dobrej zabawy tłuczemy się i dalej, czasem nawet okrężną drogą, aby zabrać jeszcze jakieś skrzynki. Bez urazy - wydaje mi się, że to jest tylko wymówka.Wiesz... ale tłuc sie w jedną stronę prawie 500 km (Sosnowiec) trochę odstrasza.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość