http://maxx84.fotosik.pl/albumy/824036.html
SOSNOWIEC 2011
Moderator: mod-Imprezy
- KamilW
- Kontakt:
- KamilW
- Kontakt:
-
arion
- Kontakt:
Re: SOSNOWIEC 2011
Gratuluję wspaniałej wystawy. Czekamy na podobną w PoznaniuPiotrZ pisze: ...Nieprzeliczone tłumy przy makiecie...
Ostatnio zmieniony 24 mar 2011, 16:26 przez arion, łącznie zmieniany 1 raz.
-
gemol
- Kontakt:
W kadrze nie zmieścił się już "ochroniarz".
- solar
- Kontakt:
Oho!! Nie jeden chciałby się znaleźć "w objęciach [tej] prasy"T_Domagalski pisze:Ojciec Dyrektor w objęciach prasy: Obrazek
Ostatnio zmieniony 23 mar 2011, 12:10 przez solar, łącznie zmieniany 2 razy.
- T_Domagalski
- Moderator
- Kontakt:
Impreza jak zwykle udana, choć nie obyło się bez problemów technicznych.
Zdjęcia zgrałem z karty dopiero dziś. Jak je obrobię to pojawią się na www.sttandard.org.pl
A na początek mały smaczek - Ojciec Dyrektor w objęciach prasy:

Zdjęcia zgrałem z karty dopiero dziś. Jak je obrobię to pojawią się na www.sttandard.org.pl
A na początek mały smaczek - Ojciec Dyrektor w objęciach prasy:

Ostatnio zmieniony 23 mar 2011, 07:57 przez T_Domagalski, łącznie zmieniany 1 raz.
-
WT
- Kontakt:
I ja wreszcie dotarłem do domu.
Dziękuję wszystkim za zabawę i spotkanie, a w szczególności organizatorom za kawał dobrej roboty.
Dziękuję wszystkim za zabawę i spotkanie, a w szczególności organizatorom za kawał dobrej roboty.
-
adamTT
- Kontakt:
Dzięki za wspólną zabawę i za ciepłe przyjęcie jako nowego uczestnika spotkania 
-
chudy
- Kontakt:
Bo tak mówiliśmy ale pismak miał na to swoje spojrzeniegbbsoft pisze:A mówiliście, że to skala "[złotego] środka"...
Ostatnio zmieniony 21 mar 2011, 17:40 przez chudy, łącznie zmieniany 1 raz.
-
chudy
- Kontakt:
Nie chwalił bym się za bardzo tym artykułem z uwagi na bzdury jakie pismak w nim napisał 
Ostatnio zmieniony 21 mar 2011, 16:04 przez chudy, łącznie zmieniany 1 raz.
- jarkott
- Kontakt:
Reportaż z imprezy:
http://sosnowiec.naszemiasto.pl/artykul ... ,id,t.html
http://sosnowiec.naszemiasto.pl/artykul ... ,id,t.html
-
PiotrZ
- Kontakt:
Przedwiośnie w Sosnowcu (tak było w sobotę 19 marca rano)

Widok ogólny makiety

Trochę zbliżeń na MODUŁY i TABOR
Nieprzeliczone tłumy przy makiecie

Rzecznik prasowy udziela wywiadu, a telewizja “kręci”

Jeszcze raz dziękuję Organizatorom zloTTu i Towarzyszom zabawy za ciekawie spędzony weekend. Nowe twarze polskie i zagraniczne, nowe moduły, nowy tabor - to wszystko warte było trudu podróży i "pracy" przy makiecie.
Pozdrawiam
PiotrZ

Widok ogólny makiety

Trochę zbliżeń na MODUŁY i TABOR
Nieprzeliczone tłumy przy makiecie

Rzecznik prasowy udziela wywiadu, a telewizja “kręci”

Jeszcze raz dziękuję Organizatorom zloTTu i Towarzyszom zabawy za ciekawie spędzony weekend. Nowe twarze polskie i zagraniczne, nowe moduły, nowy tabor - to wszystko warte było trudu podróży i "pracy" przy makiecie.
Pozdrawiam
PiotrZ
Ostatnio zmieniony 21 mar 2011, 15:57 przez PiotrZ, łącznie zmieniany 1 raz.
-
chudy
- Kontakt:
Luk pisze:Reakcje na opóźnienia, usterki i sabotaże spowodowane działaniem wrogich jednostek ukierunkowanych na niepowodzenie całej operacji były ze strony obsługi stacji TATARY FAB.:dyżurnego ruchu i pozostałych towarzyszy niszczone w zarodku, co zapewniało niewątpliwą płynność ruchu, pociągi bratnich krajów doznawały niewielkich opóźnień, ale pora roku i pogoda powodowały, że zaprzyjaźnione narody mogły jeszcze lepiej poznać naszą Ojczyznę, wzrósł więc znacząco czas odwiedzin naszej Ojczyzny o 0.0245 % przez obywateli zaprzyjaźnionych krajów.
Dlatego jako kolejarz polityczny zgłaszam dyżurnego ruchu stacji Tatary Fab do medalu "Zasłużony dla rozwoju ruchu kolejowego na ziemiach TT" - klasy III.
Obsługa stacji śle pozdrowienia ludziom dobrej roboty i kierownictwu KC Radom
Ostatnio zmieniony 21 mar 2011, 10:52 przez chudy, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Luk
- Kontakt:
Witam
Dzięki za wspólną praco-zabawę. Szczególne dzięki dla obsługi stacji TATARY FAB., która przygarnęła mnie jako manewrowego. Było mi naprawdę miło.
Oficjalna notatka z Sosnowca dla KC Radom:
Reakcje na opóźnienia, usterki i sabotaże spowodowane działaniem wrogich jednostek ukierunkowanych na niepowodzenie całej operacji były ze strony obsługi stacji TATARY FAB.:dyżurnego ruchu i pozostałych towarzyszy niszczone w zarodku, co zapewniało niewątpliwą płynność ruchu, pociągi bratnich krajów doznawały niewielkich opóźnień, ale pora roku i pogoda powodowały, że zaprzyjaźnione narody mogły jeszcze lepiej poznać naszą Ojczyznę, wzrósł więc znacząco czas odwiedzin naszej Ojczyzny o 0.0245 % przez obywateli zaprzyjaźnionych krajów.
Dlatego jako kolejarz polityczny zgłaszam dyżurnego ruchu stacji Tatary Fab do medalu "Zasłużony dla rozwoju ruchu kolejowego na ziemiach TT" - klasy III.
Not sporządził: Tow. Łukasz Lukowiczowicz
Dzięki za wspólną praco-zabawę. Szczególne dzięki dla obsługi stacji TATARY FAB., która przygarnęła mnie jako manewrowego. Było mi naprawdę miło.
Oficjalna notatka z Sosnowca dla KC Radom:
Reakcje na opóźnienia, usterki i sabotaże spowodowane działaniem wrogich jednostek ukierunkowanych na niepowodzenie całej operacji były ze strony obsługi stacji TATARY FAB.:dyżurnego ruchu i pozostałych towarzyszy niszczone w zarodku, co zapewniało niewątpliwą płynność ruchu, pociągi bratnich krajów doznawały niewielkich opóźnień, ale pora roku i pogoda powodowały, że zaprzyjaźnione narody mogły jeszcze lepiej poznać naszą Ojczyznę, wzrósł więc znacząco czas odwiedzin naszej Ojczyzny o 0.0245 % przez obywateli zaprzyjaźnionych krajów.
Not sporządził: Tow. Łukasz Lukowiczowicz
Ostatnio zmieniony 21 mar 2011, 09:20 przez Luk, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kolejka
- Kontakt:
Często mi się zdarza pisać 10 zamiast 11chudy pisze:Wszystko fajnie tylko mamy 2011 rok
Ostatnio zmieniony 21 mar 2011, 09:19 przez Kolejka, łącznie zmieniany 1 raz.