Ebay
Moderator: mod-Ogółem
- ArturSchŁ
- Administrator
- Kontakt:
Re: ebay poszukuje
Części do TeTetki możesz zamówić w polskich sklepach, pytałeś ?radziejki pisze:...części z Niemiec...
-
- Kontakt:
ebay poszukuje
Poszukuję kogoś kto mógłby mi sprowadzać części z Niemiec... Ale Niemiec nie chce wysłać paczki do Polski, więc potrzebuję kogoś kto mógłby odbierać paczki w Niemczech, a do mnie wysyłać paczki Pocztą Polską... Na pewno się dogadamy... proszę o kontakt gg 11705095
Ostatnio zmieniony 23 mar 2010, 19:28 przez radziejki, łącznie zmieniany 2 razy.
- golab
- Kontakt:
Re: Ebay
Problem jest taki, że jeśli zaloguję się na DE kontem z PL i dodam aukcję do obserwowanych z opcja przypomnienia przed końcem, to mail informacyjny przychodzi z ebay.pl z linkiem do DE.
Otwierając taką aukcję z linka otwiera się ebay.pl z niemiecka aukcją i ich strukturą aukcji, w której np nie można się przenieść piętro wyżej (no bo niby jak, skoro u nas struktura jest inna i nawet kategoria nie istnieje).
Wiem, zagmatwane, ale prawdziwe niestety
Skasowałem konto na Ebay.pl i założyłem na nowo na DE i problem znikł - wszystkie przypomnienia przychodzą z DE. Utrudnieniem może być to ze nie w ojczystym języku
Otwierając taką aukcję z linka otwiera się ebay.pl z niemiecka aukcją i ich strukturą aukcji, w której np nie można się przenieść piętro wyżej (no bo niby jak, skoro u nas struktura jest inna i nawet kategoria nie istnieje).
Wiem, zagmatwane, ale prawdziwe niestety

Skasowałem konto na Ebay.pl i założyłem na nowo na DE i problem znikł - wszystkie przypomnienia przychodzą z DE. Utrudnieniem może być to ze nie w ojczystym języku

Ostatnio zmieniony 17 lut 2010, 08:45 przez golab, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
Re: Ebay
Ale przeglądasz tę kategorię po zalogowaniu się i ustawieniu parametrów wyszukiwarki na stronie ebay.pl, czy logujesz się i przeglądasz bezpośrednio na ebay.de?golab pisze:To spróbujcie przeglądać niemieckie kategorie z polskiego konta ....
W czym leży problem? Pytam, bo sam jestem zarejestrowany na ebay.com, ale żadnych problemów nie odczuwam w związku z wyszukiwaniem na ebay.de. Tyle, że szukając czegoś w Niemczech loguję się bezpośrednio na niemieckiej stronie ebay.de. Szukając z poziomu strony ebay.com ofert z Niemiec zwykle widzę tylko te, które mają w opisie opcję wysyłki do USA.
Ostatnio zmieniony 10 lut 2010, 12:14 przez Ołgierd, łącznie zmieniany 1 raz.
- golab
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: