Moderator: mod-Makieta Modułowa
Ja korzystam z tej metody i jakoś mi wychodzi. Technologicznie wygląda to następująco:rem125 pisze: próbowałem pukać od spodu ale z tego pukania nic nie wychodziło.
Ostatnio robię tą metodą dioramkę H0e i muszę przyznać, że efekt jest naprawdę świetny - nie spodziewałem sięT_Domagalski pisze:(...)w jednych miejscach kleję łatki z maty VERO,(...)
Z tego, co wiem, to akurat Lewin Leski był już poddawany "konserwacji" zieleń, w tym dosadzeniu trawy elektrostatycznej. Nie zmienia to jednak faktu, że podstawą tej zieleni jest dalej patchwork.tete pisze:http://www.ptmkz.org.pl/Reda_2008/Reda_2008_04.jpg (to było robione bez elektro).
No to super bo już myślałem że coś namieszałem do łuków też mam zamiar podejść bo w końcu chciałbym pojeździć na tych modułach ale to w późniejszych planach na razie znalazłem wzór jak obliczyć dł boków dla danej skrzynki łukowejtrucker pisze:Nic kolega nie namieszał drugi łuk 180 stopni dopiero w planach . Stosuję tłuczeń 5482 jak znajdę zdjęcie najbardziej zgodne z rzeczywistością to wkleję .
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Bing [Bot] i 1 gość