[ Dodano: 4 Styczeń 2007, 12:37 ]
klikasz na tu i zapisz jako - u mnie zadziałało choć za pierwszym razem chciałem otwierać stronę.Mariusz pisze:Ja tu nie widzę żadnego linka!
Moderator: mod-Moja TT
klikasz na tu i zapisz jako - u mnie zadziałało choć za pierwszym razem chciałem otwierać stronę.Mariusz pisze:Ja tu nie widzę żadnego linka!
A zrób taką fotkę, z tym pociągiem, by mogła robić za tapetę Windows.michuchu pisze:.. na które elementy mam zwrócic szczególną uwagę, to postaram się tak wykonać zdjęcia.
Bo to pociąg pośpiesznyArturSch pisze:Tylko czemu ten pociąg tak PĘDZI
A tak na serio, to fotki z detalami też będą jak znajdę trochę czasu. Może macie jakieś specjalne życzenia, na które elementy mam zwrócic szczególną uwagę, to postaram się tak wykonać zdjęcia.ArturSch pisze:nie ma okazji przyjrzeć się szczegółom
Tylko czemu ten pociąg tak PĘDZI Nawet nie ma okazji przyjrzeć się szczegółom, same kolorowe smuuuugi.michuchu pisze:... tym razem zamiast zdjęć można zobaczyć krótki filmik
Znalazłem wreszcie trochę czasu, aby wniknąć w temat kompresji wideo i oto tu można pobrać minutowy film z jazdy całego składu na mojej makiecie. Plik ma niecałe 8MB.michuchu pisze:...krótki filmik zrobiony aparatem fotograficznym...
Makieta wymaga kilku poprawek. Trwają również prace nad dopracowaniem sterowania.maciej_kolej pisze:Ładny torcik - czy budowa trwa nadal czy to już finał?
Nie ma czego zazdrościć. Nie mam na nią odzielnego pokoju (jak np Cobrix, czy kilku innych kolegów z tego forum), wręcz przeciwnie - mieści się w "dużym" pokoju mojego mieszkania w bloku. W czasie gdy nie jest używana chowam ją w specjalnej szafce-zabudowie. Można ją zobaczyć na podstronie 'Makieta/Zabudowa'ArturSwider pisze:Masz na nią osobny pokój? Jeśli tak to szczęściarz z Ciebie. Aż Ci zazdroszczę...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość