... ŻÓŁTYMDBv pisze:... żółtym malowaniu?

To już wolę klasyczny brązowy, choć w 100% niezgodny z rzeczywistością ....
Moderator: mod-Tabor
... ŻÓŁTYMDBv pisze:... żółtym malowaniu?
Węglarki mają podobno powstać przy współpracy z firmą Deltax. Więc jak już będą zrobione pojawi się pewnie wiadomość na ich stronie http://www.deltax-bahn.cz/.Papcio pisze:Czy ktos ma jakies informacje na temat Eaos-ów? Od pewnego czasu brak jakichkolwiek wieści w oficjalnym wątku - sam nie wiem czy trzymac kapustę zarezerwowaną na węglarki czy tez mogę kupić cos innego...![]()
Zapewne w "dziwnej" skali 1:100 skoro jest TT/H0.DBv pisze:rodinny dum - rodzinny dom (tak sądzę)DZIK pisze:tu, jak dla mnie wielka zagadka..."rodinny dum TT/HO 129 Kć - ktoś potłumaczy?
rodinny dum - rodzinny dom (tak sądzę)DZIK pisze:tu, jak dla mnie wielka zagadka..."rodinny dum TT/HO 129 Kć - ktoś potłumaczy?
Może po prostu zeskanuj ...DZIK pisze:bardzo tajemnicze te zapowiedzi więc może zacytuje ich treść
bardzo tajemnicze te zapowiedzi więc może zacytuje ich treść:ArturSch pisze:No to DAWAJ na ForumDZIK pisze:znalazłem reklamy z zapowiedziami tajemniczych nowości...
w skali TT oczywiście
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość