Wpadnę, jak zrobię malucha i załatwię przyczepkę;)
Dzięki za fotki! Proszę o następne jeśli ktoś coś takiego jeszcze ma;)
Budka telefoniczna
Moderator: mod-Kolej w skali 1:1
-
- Kontakt:
- brovarek
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: Budka telefoniczna
Mały wózek torowy stoi przy nastawni w Strzegomiu, tylko ktoś musiałby się przejść i zapytać się na stacji czy można sprywatyzować
(ja go widuje z okien autobusu jak jadę Wro - JG więc nie mam jak...).

Ostatnio zmieniony 26 lut 2009, 11:13 przez keylan, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
Budka telefoniczna
Poszukuję zdjęć i rysunków betonowych "budek telefonicznych" przy szlakach. Myślę ze wiadomo o co mi chodzi;) Na podstawie tych materiałów chce zrobić formę, potem kilka odlewów betonowych, a finalnie wkopać je na Osowej Górze.
Mamy nie ciekawy przejazd na linii, musimy mieć niezawodną łączność;)
Jeśli ktoś by miał jakieś zbędne telefony kolejowe to też przyjmę;) Nie muszą nawet działać.
I taki mały btw. Wiem że wielu z was ma do czynienia z prawdziwą koleją dość często. czy nie rzucił wam się w oczy jakiś mały zbędny wózek torowy, albo drezynka? Nawet sama os nas poratuje;)
Pozdrawiam!
Mamy nie ciekawy przejazd na linii, musimy mieć niezawodną łączność;)
Jeśli ktoś by miał jakieś zbędne telefony kolejowe to też przyjmę;) Nie muszą nawet działać.
I taki mały btw. Wiem że wielu z was ma do czynienia z prawdziwą koleją dość często. czy nie rzucił wam się w oczy jakiś mały zbędny wózek torowy, albo drezynka? Nawet sama os nas poratuje;)
Pozdrawiam!