Sklepy z TT ale Francja
Moderator: mod-Giełda
-
- Kontakt:
Re: Sklepy z TT ale Francja
Osobiście natrafilem wiosną na całkiem duży sklep tego typu w centrum Paryża. Były tam na prawdę rzadkie i osobliwe rzeczy, ale czegoś takiego jak TT ani śladu
-
- Kontakt:
Dzieki Panowie.
Tego właśnie się obawiałem. Szukałem po necie i też nic nie wiedzę. A szkoda bo mam kumpele w Francji i by mi co nieco przysłała może i za małe pieniądze. A tak trzeba będzie uczyć się dojcza
Tego właśnie się obawiałem. Szukałem po necie i też nic nie wiedzę. A szkoda bo mam kumpele w Francji i by mi co nieco przysłała może i za małe pieniądze. A tak trzeba będzie uczyć się dojcza
- womo
- Kontakt:
Niestety i moje poszukiwania po sklepach we Francji zakończyły sie fiaskiem. Objechałem z 20 i w żadnym nie było nic z TT. Ale podobno kto szuka nie błądzi
życzę więc powodzenia.
życzę więc powodzenia.
- oelka
- Moderator
- Kontakt:
We Francji masz minimalne szanse na znalezienie sklepu sprzedającego modele w wielkości TT. Jedyny sklep jaki sie reklamował w Le Train, czy w Loco Revue, podawał za swoja siedzibę w 2003 roku... Püttlingen leżące w Niemczech, niedaleko Saarbrücken, w pobliżu granicy z Francja i Luksemburgiem. (Harry G. Schubert Bildchenstr. 4 D-66346 Püttlingen)Samer pisze:Czy zna ktoś z Was jakieś sklepy we Francji??Chodzi o sklepy zarówno internetowe jak i stacjonarne.
Na przykład w Strasbourgu z dwóch znanych mi sklepów modelarskich żaden nie sprzedawał TT. W innych miastach jest raczej podobnie.
Wielkość TT jest mocno związana z Europa Środkową, a szczególnie ze wschodnia częścią Niemiec i Czechami.
Krzysztof
Ostatnio zmieniony 20 gru 2008, 17:59 przez oelka, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
Sklepy z TT ale Francja
Witam.
Czy zna ktoś z Was jakieś sklepy we Francji??
Chdzi o sklepy zarówno internetowe jak i stacjonarne.
Dzieki za odpowiedzi
Czy zna ktoś z Was jakieś sklepy we Francji??
Chdzi o sklepy zarówno internetowe jak i stacjonarne.
Dzieki za odpowiedzi