Czystość zakupionego taboru z drugeiej ręki
Moderator: mod-Ogółem
- Marcin
- Kontakt:
Re: Czystość zakupionego taboru z drugeiej ręki
Dokładnie, ja robię to z kazdym wagonem po zakupie z jakim się da. Od razu wypieknieje.
- fred3rg
- Kontakt:
Ludziom często nie chce sie nic robić przy tym czego się pozbywają. Nie przychodzi im do głowy, ze za pomocą namydlonej gąbki mogą w ciągu 5 minut zwiększyć wartość wagonu o 50%. A efekt na prawdę często zaskakuje.
Nie odpowiadam na wiadomości prywatne.
- tydzial
- Kontakt:
To że nasi tak sprzedają towar ale na ebay kupiłem słupy trakcyjne foto ok a dostawa kupa złomu.
- mencin
- Kontakt:
Ja tak kiedys kupilem zasilacz FZ1, po rozpakowaniu mialem czarne rece...
W ruch poszla pianka do czyszczenia i pol rolki recznikow papierowych. Wszystko bylo usyfione czarna mieszanka kurzu, czegos smolistego, smaru i cholera wie czego.
W ruch poszla pianka do czyszczenia i pol rolki recznikow papierowych. Wszystko bylo usyfione czarna mieszanka kurzu, czegos smolistego, smaru i cholera wie czego.
- Trojan
- Kontakt:
Tu rowniez widac jak ktos dba o sprzedawane rzeczy (i to wcale nie takie tanie), wczesniej byla BR81 w podobnym stanie http://www.allegro.pl/item307198010_wsp ... bacz_.html
Ostatnio zmieniony 04 lut 2008, 18:24 przez Trojan, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
Czystość zakupionego taboru z drugeiej ręki
Właśnie listonosz przyniósł paczkę z Mitropą. Kosztowała 15 zł (Allegro) i ideału się nie spodziewałem (chociaż w opisie było "piękny wagonik"). No ale ludzie! Cały brudny. Na zdjęciu widzialem coś na krawedzi dachu i myślałem ,że to klej. Poszedłem do łazienki, wagonik pod kran, szczoteczka do rąk (miękka) plus mydło. Jakie było moje zdziwienie jak to wszystko zeszło i wagonik poza drobnymi ubytkami lakieru na dachu wygląda super. Nie rozumiem ludzi, którzy tak zasyfiony towar potrafią wysłać innej osobie.