...dla tych, co nie naleza do TT-Klubu
Moderator: mod-Tabor
- bartekdj
- Kontakt:
Re: ...dla tych, co nie naleza do TT-Klubu
Jest za to dostępny w sklepie w Sebnitz , cena odpowiednio 130zl. za platformę 4 osiową....
- Marcin
- Kontakt:
W tt clubie jest niedostepny pisałem do nich.
- bartekdj
- Kontakt:
Dodam coś od siebie, podobno wagon dostępny jest i można zamawiać w sklepie mod-art ?!!
Od pewnego czasu jest pod moim okiem obserwowany, świetnie się prezentuje , chciałbym go mieć ale cena mnie odstrasza 130zl.
jak człowiek chciałby mieć takich wagonów kilka sztuk ...
Od pewnego czasu jest pod moim okiem obserwowany, świetnie się prezentuje , chciałbym go mieć ale cena mnie odstrasza 130zl.

-
- Kontakt:
Swoja droga, to bardzo mi sie podoba ten DR wagon a do kompletu jeszcze zestaw 500601MarcinSz pisze:czytałem, czytałem - stąd "niezupełnie"
ale OK, na drugi raz napiszę wyraźniej

Przepraszam, ze tak off-topicznie.
-
- Kontakt:
czytałem, czytałem - stąd "niezupełnie"pepsigo2pl pisze:ehhh... Marcinie, przeciez napisalem: 500600 wagon Ros do transportu drewna, DR, Ep. IV...
ale OK, na drugi raz napiszę wyraźniej

Ostatnio zmieniony 14 paź 2007, 22:29 przez MarcinSz, łącznie zmieniany 1 raz.
Marcin Szwanenfeld
-
- Kontakt:
ehhh... Marcinie, przeciez napisalem: 500600 wagon Ros do transportu drewna, DR, Ep. IVMarcinSz pisze:Nie zupełnie - jak stoi na stronie sklepu to tylko wykorzystanie wizerunku wagonu klubowego (Abbildung zeigt...).pepsigo2pl pisze:Na pocieszenie dla tych, co nie naleza do Clubu, wagon bedzie dostepny w normalnej sprzedazy:
500600 wagon Ros do transportu drewna, DR, Ep. IV
Dostępny będzie wagon w malowaniu DR Ep. IV (...) a nie OEBB i nie w normalnej sprzedaży, lecz tylko w Modellbahnshop-Sebnitz

-
- Kontakt:
Nie zupełnie - jak stoi na stronie sklepu to tylko wykorzystanie wizerunku wagonu klubowego (Abbildung zeigt...).pepsigo2pl pisze:Na pocieszenie dla tych, co nie naleza do Clubu, wagon bedzie dostepny w normalnej sprzedazy:
Dostępny będzie wagon w malowaniu DR Ep. IV (tu pytanie do znawców, czy w tej epoce taki wagon na kolei DR występował) a nie OEBB i nie w normalnej sprzedaży, lecz tylko w Modellbahnshop-Sebnitz.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 14 paź 2007, 21:34 przez MarcinSz, łącznie zmieniany 2 razy.
Marcin Szwanenfeld
-
- Kontakt:
...dla tych, co nie naleza do TT-Klubu
Na pocieszenie dla tych, co nie naleza do Clubu, wagon bedzie dostepny w normalnej sprzedazy:MarcinSz pisze:I coś współczesnego:
Exclusivmodell 2007
wagon Ros do transportu drewna, OEBB Ep. V Obrazek
Ostatnio zmieniony 26 paź 2007, 17:40 przez pepsigo2pl, łącznie zmieniany 2 razy.