Na początku przyszłego roku szykuje się spotkanie modelarzy H0 i TT.
Kolega Adinet z Tczewa poprosił mnie abym ogłosił na naszym forum informację o tej imprezie. Oto treść:
Witam
Za pośrednictwem kol. jarkoTTa mam zaszczyt zaprosić wszystkich TT-kowiczów, a w szczególności tych budujących moduły, na spotkanie modelarskie
Tczew 2008.
Spotkanie odbędzie się w dniach
17-20 stycznia 2008r. (ferie zimowe) w sali sportowej II Liceum Ogólnokształcącego w Tczewie.
Na boisku sali rozstawiona będzie makieta w skali H0, a w związku z tym, iż do naszej dyspozycji będzie również całkiem pokaźnych rozmiarów antresola, zaproponowałem Jarkowi, aby postawić tam makietę modułową w skali TT.
Spotkanie trwać będzie 4 dni. Pierwszego dnia (czwartek) planowana jest operacja rozstawienia makiet. Następnie przez piątek i sobotę trwać będzie część zamknięta spotkania. W niedzielne przedpołudnie zorganizowana zostanie część otwarta połączona z giełdą modelarską, po czym zacznie się operacja składania makiet.
Antresola została już wymierzona, a jej plan znajduje się aktualnie u Leszka Lewińskiego. Na wrześniowym spotkaniu PTMKŻ trafi w ręce Jarka.
Dla osób spoza okolic, które chciałyby przybyć na spotkanie będzie możliwość zarezerwowania pokoi hotelowych, wg. poniższych cen:
Pokój 1-os. - 50 PLN
Pokój 2-os. - 65, 70 lub 75 PLN
Pokój 3-os. - 90 lub 100 PLN
Wszystkie pokoje są z łazienką, a różnica cen wynika najprawdopodobniej z wyposażenia (zapewne chodzi o TV, radio itp.)
Doba hotelowa trwa od godz. 12:00 do godz. 10:00 dnia następnego.
Dodatkowo na miejscu można wykupić posiłki
Koszt śniadania lub kolacji to 8 PLN
Obiad kosztuje 12 PLN, ale tutaj być może będziemy mieli swoje "zaopatrzenie" z zaprzyjaźnionej restauracji, więc raczej nas to nie interesuje
Wszelkie pytania odnośnie strony organizacyjnej (zgłoszenia, noclegi) proszę kierować do mnie.
Zgłoszenia makiet (modułów) proszę kierować do kol. Jarka "jarkoTTa".
Kontaktować się ze mną można przez e-mail: adinet(at)interia.pl; GG: 3659767 lub kom. 0 696 315 735.
Proszę, aby swój udział zgłosić najpóźniej do końca października (Terminy odnośnie makiet niech ustali Jarek).
Pozdrawiam.Adam Florin "adinet".