W końcu może inni wezmą sie do roboty i to jest przykład, niewielki ale jest. Tillig jest ładny, ale precz z monopolem - to jest nie zdrowe dla nasCharakterek pisze:z tym, że napisy robi też ModArt, bo Tillig węglarki PKP nie ma!

Moderator: mod-Tabor
W końcu może inni wezmą sie do roboty i to jest przykład, niewielki ale jest. Tillig jest ładny, ale precz z monopolem - to jest nie zdrowe dla nasCharakterek pisze:z tym, że napisy robi też ModArt, bo Tillig węglarki PKP nie ma!
Tak też myślałem, czyli jak się chce to można zrobićKrzyszTTof pisze:Płyn hamulcowy, patyczek do uszu i po chwili napisów na węglarce startowej nie ma. Ja tak zrobiłem i ze startówki mam piękną węglarkę dzięki Mod-Art'owi. Więc DA SIĘ.
Płyn hamulcowy, patyczek do uszu i po chwili napisów na węglarce startowej nie ma. Ja tak zrobiłem i ze startówki mam piękną węglarkę dzięki Mod-Art'owi. Więc DA SIĘ.BarTTek pisze:Czy napisy Tilliga są równie niezniszczalne jak czytelneWarto jako bazę dać wagon Tilliga. Wtedy będziemy mieć KKS i piękne prowadzenie wagonu. Uwaga! Do przeróbek niestety nie nadają się węglarki z zestawu startowego 01412 z uwagi na możliwość wychodzenia tego dużego napisu spod farby! Te ogromne napisy wyłażą spod farby i wygląda to okropnie!Chyba jest chemiczna możliwość usunięcia tych że napisów....
Czy napisy Tilliga są równie niezniszczalne jak czytelneWarto jako bazę dać wagon Tilliga. Wtedy będziemy mieć KKS i piękne prowadzenie wagonu. Uwaga! Do przeróbek niestety nie nadają się węglarki z zestawu startowego 01412 z uwagi na możliwość wychodzenia tego dużego napisu spod farby! Te ogromne napisy wyłażą spod farby i wygląda to okropnie!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość