natomiast ta z osobowymi, to nie występowała w twojej wersji, bo to są samochody do H0.
Mój tabor - dz_ik
Moderator: mod-Moja TT
-
et22
- Kontakt:
Re: Mój tabor - dz_ik
Nr BTTB wagonu z Ifami W50 to 4541,
natomiast ta z osobowymi, to nie występowała w twojej wersji, bo to są samochody do H0.

- demobil
- Kontakt:
To nie Robury ...Dwie sztuki dwuosiowej platformy Sm z 2 ciężarówkami "W50" (Robur)
Ostatnio zmieniony 16 mar 2007, 10:02 przez demobil, łącznie zmieniany 3 razy.
-
dz_ik
- Kontakt:
8. Dwie sztuki cysterny czteroosiowej 510451 "FINA" kolei Deutsche Bundesbahn.

9. Dwie sztuki cysterny czteroosiowej ZZ 510 451 P "TEXACO" kolei Deutsche Bundesbahn.

Platformy:
1. Dwuosiowa platforma z kłonicami Sm. (Tylko kłonic nie mam)

2. Dwie sztuki dwuosiowej platformy Sm z 2 ciężarówkami "W50" (Robur) i jedna z samochodami.(Jaki numer katalogowy ma ta z samochodami?)

3. Dwie sztuki dwuosiowej platformy z dwoma kontenerami "CTI".

4. Dwuosiowa platforma z 20 kłonicami kolei Deutsche Reichsbahn.

9. Dwie sztuki cysterny czteroosiowej ZZ 510 451 P "TEXACO" kolei Deutsche Bundesbahn.

Platformy:
1. Dwuosiowa platforma z kłonicami Sm. (Tylko kłonic nie mam)

2. Dwie sztuki dwuosiowej platformy Sm z 2 ciężarówkami "W50" (Robur) i jedna z samochodami.(Jaki numer katalogowy ma ta z samochodami?)

3. Dwie sztuki dwuosiowej platformy z dwoma kontenerami "CTI".

4. Dwuosiowa platforma z 20 kłonicami kolei Deutsche Reichsbahn.

- oelka
- Moderator
- Kontakt:
Mozna jeszcze inaczej to wytlumaczyc:dz_ik pisze:(SJ - od czego to skrót?)
(SNCF - od czego to skrót?)
SNCF - Société Nationale des Chemins de fer Français
SJ - Statens Järnvägar
Krzysztof
Krzysztof Olszak
skalatt.info
skalatt.info
- ArturSchŁ
- Administrator
- Kontakt:
-
dz_ik
- Kontakt:
Mój tabor - dz_ik
Prezentuje mój tabor…
Mam zamiar sprzedać jakąś jego cześć a w dodatku mam raczej małą wiedzę na temat TT (poza zabawą w wieku lat 12-3 nie miałem z kolejami praktycznie nic wspólnego), jeśli ktoś zauważy że jakiemuś modelowi czegoś brakuje będę wdzięczny za uwagi... Choć z drugiej strony nie należy traktować moich postów jako oferty handlowej
.
Postaram się powstawać obrazki jakoś tematycznie zaczynam od cystern "małych" - dwuosiowych.
1. Dwie sztuki dwuosiowej cysterny Z 504777 P "MOBIL" kolei SJ (SJ - od czego to skrót?)

2. Jedyna moja Cysterna dwuosiowa Zw 21 50 705 3 545-9 kolei Deutsche Reichsbahn (wie ktoś do czego służyła?).

3. Dwie sztuki dwuosiowej cysterny Zw 535 010 P "SHELL" kolei Österreichische Bundesbahnen.

4. Dwie sztuki dwuosiowej cysterny Zw 535 010 P "BP" kolei Österreichische Bundesbahnen.

5. Dwie sztuki dwuosiowej cysterny Zw 21 50 705 3 545-9 "BUNA" kolei Deutsche Reichsbahn.

6. Dwie sztuki cysterny do przewozu wina kolei SNCF (SNCF - od czego to skrót?)

7. Dwie sztuki - wagon silos Kds54/Ucs908359245 niebiesko-biały z napisem ZEMENT kolei Deutsche Bundesbahn.

P.S.
Gdyby ktoś zauważył jakieś błędnie rozpoznane egzemplarze będę wdzięczny za uwagi.
Mam zamiar sprzedać jakąś jego cześć a w dodatku mam raczej małą wiedzę na temat TT (poza zabawą w wieku lat 12-3 nie miałem z kolejami praktycznie nic wspólnego), jeśli ktoś zauważy że jakiemuś modelowi czegoś brakuje będę wdzięczny za uwagi... Choć z drugiej strony nie należy traktować moich postów jako oferty handlowej
Postaram się powstawać obrazki jakoś tematycznie zaczynam od cystern "małych" - dwuosiowych.
1. Dwie sztuki dwuosiowej cysterny Z 504777 P "MOBIL" kolei SJ (SJ - od czego to skrót?)

2. Jedyna moja Cysterna dwuosiowa Zw 21 50 705 3 545-9 kolei Deutsche Reichsbahn (wie ktoś do czego służyła?).

3. Dwie sztuki dwuosiowej cysterny Zw 535 010 P "SHELL" kolei Österreichische Bundesbahnen.

4. Dwie sztuki dwuosiowej cysterny Zw 535 010 P "BP" kolei Österreichische Bundesbahnen.

5. Dwie sztuki dwuosiowej cysterny Zw 21 50 705 3 545-9 "BUNA" kolei Deutsche Reichsbahn.

6. Dwie sztuki cysterny do przewozu wina kolei SNCF (SNCF - od czego to skrót?)

7. Dwie sztuki - wagon silos Kds54/Ucs908359245 niebiesko-biały z napisem ZEMENT kolei Deutsche Bundesbahn.

P.S.
Gdyby ktoś zauważył jakieś błędnie rozpoznane egzemplarze będę wdzięczny za uwagi.
Ostatnio zmieniony 14 mar 2007, 22:33 przez dz_ik, łącznie zmieniany 1 raz.