I o tym pisałemGdyniak pisze:Jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma. Dla mnie taki skład całkiem fajnie wyglądać może na makietach i modułach.

Moderator: mod-Tabor
I o tym pisałemGdyniak pisze:Jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma. Dla mnie taki skład całkiem fajnie wyglądać może na makietach i modułach.
Porównanie wysoce niestosowneWitek M. pisze:Wlasnie to NIE jest modelarstwo i z modelarstwem ma tyle wspolnego co PiS z prawem i sprawiedliwoscia.Bogdan pisze: [...] wagon ma niewiele wspólnego z rzeczywistoscia [...] to tylko modelarstwo.
Kolega, widzę, też MODUŁOWIEC, tylko coś mało pod WARSA podłożyłGdyniak pisze:Dla mnie taki skład całkiem fajnie wyglądać może na ... modułach.
Modelarstwo polega na wmiare jak najbardziej wiernym odtwarzaniu istniejacej obecnie lub kiedys rzeczywistosci. Ta miniatura w zaden sposob nie odtwarza wagonu pocztowego, ktory posiadal takie malowanie i takie oznaczenia. A zatem nie jest modelem i nie ma nic wspolnego z modelarstwem.Bogdan pisze:Chociaż wagon ma niewiele wspólnego z rzeczywistościa mnie się podoba. W końcu to tylko modelarstwo.
Wlasnie to NIE jest modelarstwo i z modelarstwem ma tyle wspolnego co PiS z prawem i sprawiedliwoscia.Bogdan pisze: [...] wagon ma niewiele wspólnego z rzeczywistoscia [...] to tylko modelarstwo.
W Białymstoku stoją już kilka ładnych lat- naprzeciw peronów i budynku dworca ...A co do naszych wagonów tej barwy (w tym wzorze malowania) w akcji - nadal jezdżą na PKP.
... i ja równieżOczywiście Jednego chętnie odkupię. Wypada miec.
Dokladnie! Zresztą jeśli ktoś kupił i żałuje to może sprzedać... z zyskiem!ArturSch pisze:A mówcie co chcecie, kupłem sobie dwa i nie żałuję
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 3 gości