minus - stała się co nieco cięższa

Dzięki "miki"
wychodzi na to, że człowiek przez 15 lat do szkoły i uczy się, potem kończy szkołę i zaczyna uczyć się dalej

Moderator: mod-Makieta Modułowa
jak nie potrzebnej - zdobyłem doświadczenie jak nie należy budować skrzynek a to już cośmiki pisze:
ale to już kolejny przypadek odwalenia kawału dobrej, do niczego niepotrzebnej roboty....
dobra nie będzie tego na modułach - będzie na torciemiki pisze:
A to DGV czy jak mu tam na prawdę wyrzuć
Święta racja. Amen.No i zawsze aktualna sugestia - zaczynać należy od możliwie prostej konstrukcji, np segmentu/ modułu pasywnego, prostego. Potem jakiś łuk, a stacja z geometrią, wielopoziomowym projektowaniem, napędami, rozjazdami na końcu. Wiem, że zalatuje to ględzeniem starego pierninka, ale to już kolejny przypadek odwalenia kawału dobrej, do niczego niepotrzebnej roboty....
No i jak to zazwyczaj w takich przypadkach bywa - bo Bozia karze narwańców, oj, karzebadys pisze:.......Zrobiłem odwrotnie (od dupiatej strony zacząłem) - to wiem, ale dzięki temu miałem okazję już coś działać ......
sklejka 9,5 mmmiki pisze:
Z czego jest zrobiona górna powierzchnia skrzyń i czy coś jeszcze na niej będzie leżało?
A co ma sTTandard do profili nieprzejściowych?? Nic.wiem zaraz będą głosy, że profile niezgodne z sttandartem
czyli zacząłeś od d.... strony. Teraz będziesz upychał tory na skrzyniach a powinno być na odwrót.co do samego układu torów i samego projektu stacji niestety jestem jeszcze w lesie, a właściwie na etapie kompletowania materiału (tory, rozjazdy) i mojego największego problemu sterowania, (z tym sobie nie poradzę póki nie będę miał schematu torowiska)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość