Wagon zbiornikowy Uacs (Tillig + LOCO)
Moderator: mod-Tabor
- Maciej
- Moderator
- Kontakt:
Re: Wagon zbiornikowy Uacs (Tillig + LOCO)
Ciekawi mnie Twoja technika wykonania napisów 

- fred3rg
- Kontakt:
Te wagony w wersji gotowej są u czechów do dostania, w hobby-shop'ie są wymienione od dawna wśród dostępnych. A tillig jak zwykle tylko sie podłączył pod czyjąś produkcję ze swoim logo
A wagon fajny i bywa u nas
Złapałem taki kiedyś na zdjęciu przypadkiem.

Planuję zrobić do tego silosa współczesne oznaczenia CD, a może ZSR należytej jakości. Ponadto na modele Detaila, bo dostępne kalki sa bardzo kiepsko wydrukowane, grube i do tego rwą się. I mi juz brakuje na jednym bo szlak trafił kawałek przy naklejaniu...Brakuje mi niestety napisów
A wagon fajny i bywa u nas

Nie odpowiadam na wiadomości prywatne.
- Maciej
- Moderator
- Kontakt:
No piękna ja z GrzegorzemTT miałem przyjemnosć budowac je od podstaw. Na moim ilostanie jest 5 sztuk. Brakuje mi niestety napisów. Zestawy kołowe mam wymienione. Pięknie się prezentują w składach jednorodnych 

- DBv
- Administrator
- Kontakt:
Są dwa wyjścia w tej sytuacjiKrzyszTTof pisze: szkoda że już go nie robią... przydałoby się klika do składu.

- KrzyszTTof
- Kontakt:
Wagon zbiornikowy Uacs (Tillig + LOCO)
Taką oto perełkę przyniósł mi mikołaj... I to nówka ze sklepu! Długo cisnłąłem, aby mi zdradził w jakim to sklepie mają jeszcze takie coś na stanie.
Prezentuje się ładnie, szkoda że już go nie robią... przydałoby się klika do składu.

Prezentuje się ładnie, szkoda że już go nie robią... przydałoby się klika do składu.
Ostatnio zmieniony 28 gru 2006, 21:11 przez KrzyszTTof, łącznie zmieniany 1 raz.