Natomiast ciekawostką jest, że z artykułu dowiadujemy się o wyprodukowaniu przez Tillga modelu Traxxa, który był co prawda zapowiadany na rok 2014, ale raczej nikt go jeszcze na oczy nie widział

Moderator: mod-Tabor
Moim zdaniem jest to i tak już wielki postęp, że ŚK zauważył istnienie innej wielkości niż H0.Ranger pisze:[...]Cały artykuł o kant d... potłuc. Wg. ŚK w Polsce panuje tylko jeden producent - Tillig. Autorowi nie chciało się nawet pokopać po forach kolejowych i poszukać czy aby na pewno jest tylko Tilllig. Podobnie w Skali H0 nie istnieją inni producenci niż tylko wielkoseryjni.[...]
Zgadza się.Robcio1910 pisze:Plebiscyt dotyczy Polskiego Modelu Roku 2014, pewnie Kolega zasugerował się, że zamieszczony jest ten Plebiscyt w 1/2015.JarTTek pisze:Czy piszemy o tym samym Świat Kolei 1/2015 , bo w tym numerze jest plebiscyt na Polski Model roku 2014? - tak przynajmniej z okładki wynika![]()
Plebiscyt zamieszczony jest na czterech stronach pisma od 58 do 61.
Pozdrawiam
Robert
Jazda jest przednia, skany ja zrobiłem, ale nie potrafiłem ich umieścić w tym wątku tematycznym.Ranger pisze:Marudzicie jak stare baby:
Nie wiem co to za g..., ale ja tego otworzyć nie mogę, po drodze ciągle mi chce jakieś pierdy instalować ...Ranger pisze:Fotki dałem na zewnętrzny serwer z które zniknął za jakiś czas:
Dla mnie te dostrzeżone przez ŚK "przemalowanki" (chyba chodzi głównie o EKA-model ) są ciekawsze od odgrzewanych kotletów.......Poza tymi modelami było też wiele edycji małoseryjnych, stanowiących "przemalowanki" modeli innych producentów i takich nie uwzględniamy w naszym plebiscycie.
Konrad, wysłałem Ci skany jak możesz to je wstaw w tym wątku ... ja ciągle mam z tym problemRanger pisze:A może ktoś to zeskanować i wrzucić tutaj? W Lublinie nie ma nawet gdzie kupić tej 'gazety'.
wojtek_ pisze:empik plaza - czytam regularnieRanger pisze:A może ktoś to zeskanować i wrzucić tutaj? W Lublinie nie ma nawet gdzie kupić tej 'gazety'.
pzdr
wj
empik plaza - czytam regularnieRanger pisze:A może ktoś to zeskanować i wrzucić tutaj? W Lublinie nie ma nawet gdzie kupić tej 'gazety'.
Bo twórcy plebiscytu "nie wiedzą" o istnieniu firmy.Robcio1910 pisze:Dokładnie, Konrad w zestawieniu nie ma nawet jednej Twojej propozycji ...
Użytkownicy przeglądający to forum: BarTTek, Bing [Bot] i 1 gość