Już widzę ten potok modeli PKP w hanic.Ciora pisze: wielu z nas zaznaczyłoby punkt 3d: "jestem miłośnikiem modeli PKP

Moderator: mod-Ogółem
Już widzę ten potok modeli PKP w hanic.Ciora pisze: wielu z nas zaznaczyłoby punkt 3d: "jestem miłośnikiem modeli PKP
WitamModelleisenbahn pisze:PL
Szanowny Kliencie
... Jest to dla nas ważne, ponieważ jako producent największej ilości modeli PKP, pragniemy nadal poszerzać rynek w Polsce, poprzez produkcję jeszcze większej ilości modeli i rozszerzenie sieci sprzedaży sklepów firmowych
Lubos Piterka
Dziwny jest tylko sposób jej przeprowadzenia w dobie powszechnego dostępu do sieci.slawek pisze:dziwna ta ankieta
Odpowiedzi już sobie udzieliłeś sam.w zasadzie dotyczy ona chyba bardziej sterowania niż modeli, ciekawe po co ona
DokładnieJarTTek pisze:... a później tę "ofertę" na Allegro .....Misiek pisze:Tylko nie podawajcie tam swoich danych! Zasypią was "oferta marketingową".
Dziwne, że komuś sie chce wypełniać takie ankiety.oelka pisze:Brak w ankiecie rozróżnienia wielkości modelarskiej. Dokładnie taką samą ankietę wypełniają H0-wcy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości