patrzcie, nie bez kozery podałem ten linek:
http://www.kolej-stargard.aplus.pl/kolej/wagon/wtow.htm
tam jest również Eaos - nasz Eaos - on ma podobme wózki wózki jak 15220 Tilliga. Natomiast nasz Eas ma wózki jak Tilligowy Eals (15231) tyle, że Eaos nie ma uchylanych burt czołowych. Więc nasz Eas powinien raczej być przerobiony z modelu 15231 Tilliga (!) porównajcie.
Aha i bo mi się przypomniało. Zamówiłbym tych wagonów trochę, ale:
1. Mój Gagar już jest w Mod Art
2. Moja węglarka 9 W lada dzień będzie w Mod Art
3. Mój samochód po bezczelnym włamaniu kosztował mnie prawie 3 tysiące złoty, licznik nie świeci (uszkodzili go jakimś spięciem próbując przeprogramować immobilizer będący w liczniku na chybcika - tu zadziałała blokada skrzyni biegów na szczęście), a jeszcze trzeba niestety tu i ówdzie lakier położyć dookoła szyby w drzwiach, bo źle przymierzył bejzbolem i mi poobrywał w chałę lakieru. Poza tym trochę mi skóry na fotelu poprzecinał, i ukradli drewniane wstawki z drzwi

Jak już kradną radio, to niech nie niszczą reszty, fuck. Poza tym nawet ten trzymak od telefonu urwali i wyrzucili w śnieg

Patrzcie sobie, co potrafią zrobić z samochodem oznakowanym jako samochód inwalidzki:
A tak to kiedyś wyglądało, ale przecież jak ktoś ma, to w oczy kole i nie może przestać!
Tak się zdenerwowałem, że chrzanię to, nie kupuję żadnego radia, tylko mu odmaluję ramki przy drzwiach, skórę już wymieniłem na nowe wstawki u tapicera, a jeszcze w chałę roboty. Tak więc chwilowo zawieszam zakupy w TT