A do tego jeden modul prosty 30 x 90 [cm] zachód MP1-TT, wschód MG1-TT.
Moderator: mod-Imprezy
Ja jestem na pewno z segmentem parowozowni oraz 1 modułem 600x300 MP1.Czy wiadomo juz kto i z czym dotrze oraz czy ktoś pokusił się o stworzeni planu rozstawieni modułów?
Słuchaj Tolo, a może wystarczą same stoły. Tylko musiałby mieć równe wysokości blatów. To nawet będzie bardziej stabilne od nóżek.Nogi/podpory pod moduły jeszcze nie napoczęte
Whosho pisze:yyyyy Stoły? Równe blaty? Artur nie poto ustalono wysokośc główki szyne 100cm od podłogi żeby szuakś X identycznych stołów. to raz, a dwa że moduły mają rózne wysokości skrzynek... Może na Trako taki numer by przeszedł ale tu raczej nie...
drlukasz pisze:Po to jest w sTTandardzie mowa o określonych podstawkach/nóżkach, żeby je stosować.
Ciekawe jak masz zamiar połączyć (i co niestety konieczne - zgrać ze sobą) np. 10 metrów makiety, z łukiem itp, jeśli nie ma dostępu od spodu do łączówek elektrycznych, śrub itp. a łuk uniemożliwia położenie modułów na boku...
Zresztą - niech się taka podkładka wysunie, czy zostanie wytrącona.
Jeszcze jedno - póki do Bielska daleko - wszyscy modularze, sprawdźcie, czy w Wasze konstrukcje da się bez problemu włożyć śruby M10 z podkładkami - tzn. czy materiał użyty do kształtowania terenu nie uniemożliwia tego.
Karol pisze:Najprawdopodobniej pojawie sie tam : most grybowski na 4 segmentach.
Tomas Rejl pisze:Jestem umowiony z kolegami i chcemy 4 przyjechac.
TOLOLOKO pisze:Warsztaty 2006 odbędą się w - BCK : Bielskim Centrum Kultury - dla bielszczan "Dom Muzyki" przy ul. Słowackiego.
Obiekt pięknie położony w Parku im. Słowackiego.
400 m od dworców kolejowego i PKS.
Wstęp dla zarejestrowanych uczestników bezpłatny.
Noclegi po 25 zeta.
Przyjazd w piątek myślę, że wczesne popołudnie wystarczy. Tą kwestię dogram z Centrum.
Tolobigos, kiełbaski i beskidzko-tatrzańska niespodzianka kulinarna!
Jazda w cyfrze i analogu.
Nogi/podpory pod moduły jeszcze nie napoczęte - ale porobim albo wydzierżawim...
Pozdrawiam i zapraszam.
Tolo
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość