Opinie i uwagi o DIGI-SET Roco
Moderator: mod-Tabor
- Ranger
- Kontakt:
Re: Opinie i uwagi o DIGI-SET Roco
Wycofuje swoje zamówienie.
Jeśli chcieć zrobić z ludki Szczakową to trzeba by pomyśleć nad odlaniem prostokątnej osłony wentylatorów.
Miano, sprawdź proszę czy te dwa okrągłe wentylarory da się odpiąć i co po nich zostaje, małe otworki czy wielka dziura.
Jeśli chcieć zrobić z ludki Szczakową to trzeba by pomyśleć nad odlaniem prostokątnej osłony wentylatorów.
Miano, sprawdź proszę czy te dwa okrągłe wentylarory da się odpiąć i co po nich zostaje, małe otworki czy wielka dziura.
Ostatnio zmieniony 30 wrz 2008, 20:24 przez Ranger, łącznie zmieniany 1 raz.
- miano
- Kontakt:
- miano
- Kontakt:
W środku dekoder Kuehna N 025 P, zdjęcia w ciągu pół godziny
- Fantomas
- Kontakt:
Foty, foty... i jaki jest w końcu ten trzeci wagon?miano pisze:Jak by co to ja już mam
Ostatnio zmieniony 01 paź 2008, 07:49 przez Fantomas, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ranger
- Kontakt:
Fotki, fotki, szczególnie Ludki, nie daj sie prosić 

- miano
- Kontakt:
Jak by co to ja już mam 
Najważniejsze dla mnie jest to że ROCO dało standartową płytkę, a w nią wpięty dekoder, także jakby co to można dać inny. Reszta też fajna, szczególnie wagonik Green Cargo jak dojadę do domu to potestuje.
Pozdrawiam Piottrek

Najważniejsze dla mnie jest to że ROCO dało standartową płytkę, a w nią wpięty dekoder, także jakby co to można dać inny. Reszta też fajna, szczególnie wagonik Green Cargo jak dojadę do domu to potestuje.
Pozdrawiam Piottrek
-
- Kontakt:
Re: Cyfrowy zesatw startowy Roco
W TH już można składać zamówienia... Podana tam cena ok. 594 złocisze wydaje się rewelacyjna:ArturSch pisze:Jak najbardziej (gdy będzie dostępny). Większa ilość chętnych z Forum, na niego czeka.

foto: techno-hobby.pl
Ostatnio zmieniony 29 wrz 2008, 10:45 przez tete, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
Patrzę na wagony:
1 wagon to Niemcy
2 wagon chyba to Szwecja
3 wagon do kogo należy, to Polska
1 wagon to Niemcy
2 wagon chyba to Szwecja
3 wagon do kogo należy, to Polska

- Ranger
- Kontakt:
- Ranger
- Kontakt:
Cóż, jako że nikt nigdzie nie ma tego setu i nie dał fotki to można się domyślać co tam będzie w środku. Podobno ma to być BR232 w odpowiedniej wersji ale nie jestem pewien. Z tego co dotychczas sam widziałem stwierdzam,że to chyba nie jest tak loka (złe wentylatory na dachu).
- Fantomas
- Kontakt:
DIGI-SET Roco a projekt Ludmiła Szczakowa by Parowozik
DIGI-SET Roco a projekt Ludmiła Szczakowa by Parowozik
Czy będzie szansa na przemalowanie modelu z zestawu? Jeżeli tak, to na jakich warunkach? Pytanie pierwszy raz pojawiło się w wątku dotyczącym Ludmiły, potem tutaj, ale jakoś jeszcze konkretnej odpowiedzi nie widać.
Czy będzie szansa na przemalowanie modelu z zestawu? Jeżeli tak, to na jakich warunkach? Pytanie pierwszy raz pojawiło się w wątku dotyczącym Ludmiły, potem tutaj, ale jakoś jeszcze konkretnej odpowiedzi nie widać.
- Ranger
- Kontakt:
Multi jest prosty jak budowa cepa. jak kiedyś pobawisz się innym sprzętem bo będziesz się zastanawiał co Ty trudnego widziałeś w multi. Ja też tak miałem.
- solar
- Kontakt:
Tak wiem!
Najgorsze było dziś. Po przeczytaniu całej instrukcji zacząłem pracę z myszką i mi się w pewnym momencie pokićkały strony w instrukcji str. 8, 13, 18, 19 - i jak w betoniarce... Miałem mały chaos w głowie...
Jutro z rana zaczynam walkę nadal...
Wszystko idzie "główką na świat"...

Najgorsze było dziś. Po przeczytaniu całej instrukcji zacząłem pracę z myszką i mi się w pewnym momencie pokićkały strony w instrukcji str. 8, 13, 18, 19 - i jak w betoniarce... Miałem mały chaos w głowie...

Jutro z rana zaczynam walkę nadal...

Wszystko idzie "główką na świat"...

-
- Kontakt:
I uczyniłeś dobry zakup, mam Multimausa (z całym osprzętem) od wiosny (kupione nówka na Allegro) i jestem wielce zadowolony. Jakbyś kupował wszystkie poszczególne komponenty osobno to suma końcowa, byłaby wyższa od całego zestawu Roco, który ma pojawić się jesienią
- solar
- Kontakt:
Witam!
No... miałem mało zmartwień
to sobie kupiłem do mojej "Ciuflandii" zestawik multiMaus (ver. softu 1.02
) + centralka 10764 + trafo 10725. Teraz siedzę od dwóch dni (w wolnym czasie) i "gryzę" to to
. Co nie zmienia faktu, iż jestem pod dużym (czytaj pozytywnym) wrażeniem tej zabawki!!
Narazie testy robie z Taurusem (Pico) + dekoder Lenz Gold. Nie poczekałem na Set Startowy, ponieważ brakło by mi kasy na dekodery, a w cenie setu Roco zakupiłem na allegro MyszkęMaus (+osprzęt) i parę dekoderów spoza Allegro (np. sklep Techno-hobby).
Pozdrawiam
Robert
No... miałem mało zmartwień

Narazie testy robie z Taurusem (Pico) + dekoder Lenz Gold. Nie poczekałem na Set Startowy, ponieważ brakło by mi kasy na dekodery, a w cenie setu Roco zakupiłem na allegro MyszkęMaus (+osprzęt) i parę dekoderów spoza Allegro (np. sklep Techno-hobby).
Pozdrawiam
Robert