Wypierają się bublaArek pisze:A to by znaczyło, że nic takiego się nie ukazało![]()
![]()
![]()

Pewnie wznowią za pół roku z innym numerem ludki i z wyższą ceną.
Moderator: mod-Tabor
Wypierają się bublaArek pisze:A to by znaczyło, że nic takiego się nie ukazało![]()
![]()
![]()
Nie będzie więcej/wznowieńOlgierd pisze:... niemieckie sklepy ponaglają do zakupu setu ...
I to ładnych kilka dni temuArek pisze:Ślad po secie 35001 zaginął.
Ja się bawiłem. Tutaj wątek na temat owego dekodera.tydzial pisze:To ja zapytam czy ktoś się bawił Dcc ( Train Control System) dekoder funkcyjny FL4 ...
Jest to ustawienie max poziomu intensywności świecenia. Trudno sobie wyobrazić, że przy pomocy CV będziesz płynnie zapalał i gasił światła...miano pisze:CV 55 wartość od 0 do 7, 0 oznacza pełną jasność, 7 maxymalne ściemnienie.
Odczytaj wartości:miano pisze:... w danych technicznych podają że to N025, oczywiście nie piszą kto jest producentem.
No nie wiem, gdyż tak jak wcześniej napisałem jest to chwalony przez większość KUEHN N 025P.ArturSch pisze:asilaniem dla oświetlenia czołowego i tylnego (ON/OFF) nie posiadają one innych wyjść.
Sterowanie oświetleniem (poprzez CV) ogranicza się albo do palenia się ciągłego albo do kilku rodzajów "dyskoteki".
Uwierz mi : nie warto ....tomeczek pisze:... CV-kami się nie pobawimy.
Jest to typowa sytuacja w dekoderach klasy "mini". Poza wyjściem zasilającym silnik oraz zasilaniem dla oświetlenia czołowego i tylnego (ON/OFF) nie posiadają one innych wyjść.Mikimoto pisze:- dekoder lokomotywy jest baaardzo uproszczony, nie ma w nim możliwości regulacji jasności reflektorów
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 2 gości