"Witamy w pierwszym odcinku serii poradników o korzystaniu z naszej nowej strony internetowej (...)"
[za modelmania.eu@FB ]
To już do tego doszło, że trzeba pisać przewodnik po sklepie WWW
Moderator: mod-Giełda
A to się zgadza Tadziu. Wszystkie przelewy zatwierdza Adam ( szef, przypadek redakcyjnyT_Domagalski pisze: ↑03 sty 2024, 19:28... przelew dokonany jednego dnia wcześnie rano, zlecony w ramach tego samego banku (czas realizacji max. 15 min.) jest rejestrowany przez MM dopiero następnego dnia po południu.
Jałowy narzut, z którego nic nie wynika czyli pasożytnictwo. Osiem gwiazdek dla AMC! Już można sam słyszałem w sejmie jak jeden kapłan demokracji mówił do drugiego.
W dzisiejszych czasach istnieją określone standardy działania interfejsu użytkownika stron www i aplikacji mobilnych. Jeśli strona/aplikacja ich nie spełnia, to jest odbierana jako niefunkcjonalna, niedopracowana lub wręcz "zbugowana".
Tzn. nie rozumiem. Wysyła do paczkomatu, czy nie? Może mi się pomyliło, ale na 99% obie przesyłki miałem do paczkomatu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość