Moja TT - kuba105000

Nasz tabor TT i galeria jego zdjęć

Moderator: mod-Moja TT

Awatar użytkownika
Alteo

Re: Moja TT - kuba105000

Post autor: Alteo »

Radzę dokupić 1 i 2 kl. Sześciowagonowy składzik bardziej przypomina prawdziwy. A ceny na te wagony są obecnie promocyjne.
kuba105000
Kontakt:

Re: Moja TT - kuba105000

Post autor: kuba105000 »

Piko nie jest złe. Ma całkiem sporo taboru w przystępnych cenach. Jednak nie kojarzy się zbyt dobrze. :D Wolałbym np. Roco, ale w takiej cenie niczego bym nie dostał. :?
kuba105000
Kontakt:

Moja TT - kuba105000

Post autor: kuba105000 »

Witam! Chciałem zaprezentować Wam moją skromną kolekcję. Przepraszam za wielkość i ilość zdjęć oraz za jakość niektórych - mam niestety słabe oświetlenie. :(

Zacznijmy od lokomotyw.
Oto Taurus od Piko kupiony kilka miesięcy temu w Dusseldorfie.
Obrazek Obrazek

Tu mamy z kolei Herkulesa, niestety też Piko.
Obrazek Obrazek

Teraz przejdźmy do BR 218. Ta loka pochodzi z zestawu startowego Tiliga.
Obrazek Obrazek Obrazek

No i mój najnowszy nabytek, czyli ICE 3. :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek

Powyższe lokomotywy zostały zakupione w przeciągu ostatnich kilku miesięcy. Starsze (niektóre mogą mieć nawet z 30 lat) poniżej. :)

BR 118
Obrazek Obrazek Obrazek

T 435
Obrazek Obrazek Obrazek

V 36
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

No i ostatnia lokomotywa, czyli E 11. Niestety rozpadła się kilka lat temu. Ostatnio chciałem ją złożyć z powrotem, ale okazało się, że brakuje jednej jedynej śrubki. Może uda mi się gdzieś ową śrubkę kupić/znaleźć i wówczas będę mógł cieszyć się kolejna lokomotywą. :>
Obrazek

To na tyle jeśli chodzi o moje lokomotywy. W kolejnych postach umieszczę moje wagony. Pozdrawiam :)
Ostatnio zmieniony 28 gru 2010, 20:38 przez kuba105000, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Moja TT”