Moja TT - kuba105000
Moderator: mod-Moja TT
- Alteo
Re: Moja TT - kuba105000
Radzę dokupić 1 i 2 kl. Sześciowagonowy składzik bardziej przypomina prawdziwy. A ceny na te wagony są obecnie promocyjne.
-
- Kontakt:
Re: Moja TT - kuba105000
Piko nie jest złe. Ma całkiem sporo taboru w przystępnych cenach. Jednak nie kojarzy się zbyt dobrze.
Wolałbym np. Roco, ale w takiej cenie niczego bym nie dostał. 

-
- Kontakt:
Moja TT - kuba105000
Witam! Chciałem zaprezentować Wam moją skromną kolekcję. Przepraszam za wielkość i ilość zdjęć oraz za jakość niektórych - mam niestety słabe oświetlenie. 
Zacznijmy od lokomotyw.
Oto Taurus od Piko kupiony kilka miesięcy temu w Dusseldorfie.

Tu mamy z kolei Herkulesa, niestety też Piko.

Teraz przejdźmy do BR 218. Ta loka pochodzi z zestawu startowego Tiliga.

No i mój najnowszy nabytek, czyli ICE 3.

Powyższe lokomotywy zostały zakupione w przeciągu ostatnich kilku miesięcy. Starsze (niektóre mogą mieć nawet z 30 lat) poniżej.
BR 118

T 435

V 36

No i ostatnia lokomotywa, czyli E 11. Niestety rozpadła się kilka lat temu. Ostatnio chciałem ją złożyć z powrotem, ale okazało się, że brakuje jednej jedynej śrubki. Może uda mi się gdzieś ową śrubkę kupić/znaleźć i wówczas będę mógł cieszyć się kolejna lokomotywą.

To na tyle jeśli chodzi o moje lokomotywy. W kolejnych postach umieszczę moje wagony. Pozdrawiam

Zacznijmy od lokomotyw.
Oto Taurus od Piko kupiony kilka miesięcy temu w Dusseldorfie.

Tu mamy z kolei Herkulesa, niestety też Piko.

Teraz przejdźmy do BR 218. Ta loka pochodzi z zestawu startowego Tiliga.

No i mój najnowszy nabytek, czyli ICE 3.

Powyższe lokomotywy zostały zakupione w przeciągu ostatnich kilku miesięcy. Starsze (niektóre mogą mieć nawet z 30 lat) poniżej.

BR 118

T 435

V 36

No i ostatnia lokomotywa, czyli E 11. Niestety rozpadła się kilka lat temu. Ostatnio chciałem ją złożyć z powrotem, ale okazało się, że brakuje jednej jedynej śrubki. Może uda mi się gdzieś ową śrubkę kupić/znaleźć i wówczas będę mógł cieszyć się kolejna lokomotywą.

To na tyle jeśli chodzi o moje lokomotywy. W kolejnych postach umieszczę moje wagony. Pozdrawiam

Ostatnio zmieniony 28 gru 2010, 20:38 przez kuba105000, łącznie zmieniany 1 raz.