http://www.sttandard.org.pl/wp-content/ ... teczny.pdf
Oj, będą nogi wieczorem bolały...

Moderator: mod-Imprezy
Hi, PhilippPhilipp pisze:There is a problem to build a arrangement because too less declarations?
... 6 modułów które były dotychczas prezentowane + 1 (sTTandard <L=900> FREMO)Philipp pisze:im a little bit unsure. Google translator translated a little bit silly.![]()
Wdech, wydech, wdech, wydech, oddychamy spokojnie.gemol pisze:Misiek, czegoś nie rozumiem:
No właśnie, jakoś mi brakowało tego wpisywania się - nie było uprzedzenia, ze to tylko na PW.gemol pisze:Informacje na temat, kto z czym przyjeżdża dostałem na maila i PW - tu nie było konieczności wpisywania się.
Misiek, czegoś nie rozumiem: żeby zrobić orientacyjny układ, trzeba wiedzieć, kto z czym przyjedzie. Termin mija dziś, zatem od jutra mogę pracować nad wstępnym układem. Oczywiście zanim ten układ zaprojektuję, będzie jeszcze parę dni na ewentualne podjęcie decyzji, ale po jego skończeniu i wzięciu się za rozkład już tej możliwości nie będzie.Mam nadzieję, że po 31 stycznia (termin zgłaszania makiet) gemol przedstawi jakiś wstępny obrazek ustawienia tychże.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość