Właśnie wróciłem.
Dziękuję wszystkim za przybycie, za fantastyczny nastrój, klimat i wogóle. Było fantastycznie!
Ogromne podziękowania dla Tola za organizację. Dzięki Tolo!

Fotorelację napiszę we wtorek jak wrócę do domu i ściągnę zdjęcia z aparatu.
Moderator: mod-Imprezy
Po prostu ...masz (u nas) przechlapaneArturSwider pisze:Przepraszam Was koledzy.
no i masz babo placek....wszyscy stąd wieją ze mną na czele a tutajT_Domagalski pisze:tylko że... w Wa-wie(
Łączę się z Tobą w bólu ...T_Domagalski pisze:... z powodu życiowej tragedii ... znalazłem stałą ... pracę, tylko że... w Wa-wie
Witamy w Stolycy...T_Domagalski pisze:w Wa-wie
Z przykrościa musze poinformować, ze z powodu życiowej tragedii, która mnie dotknęła (znalazłem stałą i dobrze płatna pracę, tylko że... w Wa-wie), nie będe mógł zjawić się w Bielsku z modułami, choc pierwotnie planowałem tam zjechać na cały czas trwania imprezy.whosho pisze:Zielone moduły to pewniaki - właściciele zadeklarowali że będą. Reszta to znaki zapytania. Jeśli nie widac tu twojego modułu a chcesz go dopiąć - napisz. Im więcej "zielonych" tym lepiej... Moduły można oczywiście poporzetawiać, np. GB-S01 z MB-S01
Plan jest fajny ale zastanawiam się jak się tam ze wszystkim zmieścimy... Przecież będą też pewnie Ha-zerowcy no i ludzie "zwiedzający" powinni też mieć jak chodzić, a według mnie lepiej ludzi za blisko modułów nie dopuszczać...Razem z drłukasz'em i Michałem z rysunków modułów poukładaliśmy znowu kilka kobminacji. Ta okazała się najrealniejsza.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość