Panowie, ja bardzo przepraszam, rozumiem, ze ma byc to zestaw startowy/fikcyjny?? Ale skad sie ta cena bierze?? Tak zeby z nas polaczkow skubac pieniadze??Charakterek pisze:Na stronie pisze wyraźnie, że loka to fantazimodel, a wybrana została tylko dlatego, by cały zestaw kosztował w detalu ok 80 euro.
Zestaw startowy/zabawkowy kosztuje w sebnitz ~47EUR;
Zestaw startowy z pelnowartosciowymi modelami ~60EUR (kosztowal, nie dostepny w sprzedazy)
Wiec z jakiej paki mamy placic 80EUR??
To zamiast placic 80EUR i jeszcze przemalowywac, to ja wole wydac 40EUR i przemalowac... Taka jest moja opinia.Charakterek pisze:2. Zaproponowano takie a nie inne wagony i takie a nie inne oznaczenia. Także takie a nie inne malowanie. Wyczaiłem, że z zestawu da się uratować wagony i pięknie je spolszczyć i umeściłem taką prośbę na TT clubie. Lokomotywę też można by przemalować na barwy a la PKP
Cos zas sie tyczy polskich pelnowartosciowych modeli - pozostaje nam cierpliwie czekac

DOPISANE: 80EUR - za dwa porzadne wagony PKP, to tez dosc wygorowana cena. Cysterna - spoczko. Weglarka - no coz, ModArt sie klania... Predzej, czy pozniej TE porzadne PKP'owskie wagony wejda do normalnej sprzedazy, w rozsadnych cenach