Sprzeg zgodny z norma NEM !!ciekawostka!!

FABRYCZNY tabor TT : czyli testy, porównania, dyskusje, przeróbki itp.

Moderator: mod-Tabor

Awatar użytkownika
miano
Kontakt:

Re: Sprzeg zgodny z norma NEM !!ciekawostka!!

Post autor: miano »

Wygląda jak Profi-kuppllung Fleishmanna do n-ki (porównywałem z katalogiem), niestety nie mam skanera a zdjęcie wychodzi takie sobie. :P
pepsigo2pl
Kontakt:

Sprzeg zgodny z norma NEM !!ciekawostka!!

Post autor: pepsigo2pl »

Jakis czas temu dokonalem zakupu na eBay.de. Po dlugim oczekiwaniu zapukal do moich drzwi listonosz z paczuszka z Niemiec. Wszystko w paczusi bylo jak nalezy w dobrym stanie itd... Po dluzszej chwili przygladania sie mojemu nowemu zakupowi zauwazylem, ze sprzeg wyglada ciut inaczej niz wszystkie sprzegi TT'kowe, ktore do tej pory widzialem...

!! UWAGA: Fotka jest MEGA duza w celu pokazania dokladnych detali !!
Obrazek

Na prywatnej sesji u ArturaSch dlugo probowalismy wymyslec co to za wynalek i czyj :? Niestety w ten dzien nie mialem jeszcze tego sfotografowanego, wiec nie udalo nam sie znalezc nic do porownania na eBay.de.

Stawialismy na sprzegi Fleishmann'a od N'ki - wygladalo bardzo podobnie, ale sami wiecie jak to bywa ze zdjeciami na eBay'u. Padly takze podejrzenia, ze moze to byc HO.

Jak macie jakies pomysly - piszcie smialo.
Ostatnio zmieniony 10 kwie 2007, 17:17 przez pepsigo2pl, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tabor”