OjejejejejKrzysiek pisze: Wrrrr!!Tyle razy powtarzam:
Nie trakcja, tylko [shadow=red]SIEĆ TRAKCYJNA [/shadow]![]()
![]()
![]()

Powiedz mi jeszcze ile metrów ma ta sieć i jakiej firmy zastosowałeś słupy i druty?
Moderator: mod-Imprezy
OjejejejejKrzysiek pisze: Wrrrr!!Tyle razy powtarzam:
Nie trakcja, tylko [shadow=red]SIEĆ TRAKCYJNA [/shadow]![]()
![]()
![]()
Skoro tak, to co to jest trakcja?Krzysiek pisze:Nie trakcja, tylko [shadow=red]SIEĆ TRAKCYJNA [/shadow]![]()
![]()
![]()
Wrrrr!!maciej_kolej pisze:Bardzo sympatyczna makieta, prosta i funkcjonalna. Może posłużyć jako przykład dla innych rozpoczynających przygodę z TT. Mam pytanie czy trakcja jest czynna?
Dziekuję wszystkim za uznanie. Ja oczywiście nie uważam, żeby moja makieta była taka wspaniała, chć nie ukrywam że oczy cieszy!!!Gdyniak pisze:Obejrzałem właśnie filmy i mam pytanie czy sterowanie jest cyfrowe?
Bardzo fajna makietakolejarz pisze:Najpierw prezentacja makiety:
Odezwij się na PW, umieścimy na FTP.kolejarz pisze:Filmy są średnio w wielkości 5MB oraz zostaną usunięte 1.X.2006.
Rzeczywiście na filmach widać, że Taurus goni swój ogonkolejarz pisze:ale tylko dlatego, że niestety ta makieta nie mieści więcej wagonów .....
To trzeba zainstalować oświetlenie, jak na Charakterkowej makiecie, gdzie w nocy jest chyba fajniej niż w dzieńkolejarz pisze:...bardzo ciemno...
Pochwal się, mnie to też czekakolejarz pisze:Na zakończenie dostałem 3 doppelstockwageny, by je oświetlić. Premiera już niedługo...
Bardzo zajefajny reportaż. Czekamy z utęsknieniem na c.d.kolejarz pisze:Będzie kiedyś ciąg dalszy....
Użytkownicy przeglądający to forum: kolejkowicz i 2 gości