Impreza Warszawa 2016
Moderator: mod-Imprezy
-
- Kontakt:
Re: Impreza Warszawa 2016
Muzeum jest bardzo biedne więc raczej na nic nie możemy liczyć. Jak wygląda sprawa parkowania samochodów wystawców?
- AgX
- Kontakt:
Odwiedzimy 
A jak termin podpasuje to przyjedziemy z kawałkiem szlaku.

A jak termin podpasuje to przyjedziemy z kawałkiem szlaku.
- Niejeden
- Kontakt:
Wstępnie mogę zadeklarować nasze moduły:
1. Stacja Tarczyn
2. Dwutorowy rozjazd
3. Łuki
4. 3 moduły proste ("trumny")
1. Stacja Tarczyn
2. Dwutorowy rozjazd
3. Łuki
4. 3 moduły proste ("trumny")
- ArturSchŁ
- Administrator
- Kontakt:
Proponuję (sprawdzone) :
- czwartek : zjazd po pracy, rozkładanie makiety
- piątek: kończenie rozkładania, pierwsze jazdy i jak się uda jazdy dowolne, fotografowanie przez uczestników,
- sobota niedziela otwarte dla publiki.
- czwartek : zjazd po pracy, rozkładanie makiety
- piątek: kończenie rozkładania, pierwsze jazdy i jak się uda jazdy dowolne, fotografowanie przez uczestników,
- sobota niedziela otwarte dla publiki.
- Borczy
- Kontakt:
Impreza Warszawa 2016
Czołem wszystkim,
w dniu dzisiejszym otrzymałem zapytanie z Muzeum Kolejnictwa w Warszawie w sprawie zorganizowania weekendowej imprezy modułowej w roku 2016. Do dyspozycji byłaby sala lustrzana o powierzchni 200m2. Na chwilę obecną niestety muzeum nie ma w budżecie zapewnienia noclegu
ale od czegoś trzeba zacząć w szczególności, że w Warszawie takiej imprezy nie ma.
Ja ze swojej strony dwie osoby mógłbym przyjąć na czas imprezy
( alkohol we własnym zakresie
)
Poproszę o komentarze w tej sprawie. Wszelkie uwagi, sugestie wskazane. Kontakt do osoby z muzeum posiadam i gdyby okazało się, że mamy szanse ruszyć w tym temacie to proszę o informacje. W razie czego mogę zorganizować spotkanie w Muzeum Kolejnictwa. Termin imprezy do ustalenia.
pozdrawiam,
Jarek
w dniu dzisiejszym otrzymałem zapytanie z Muzeum Kolejnictwa w Warszawie w sprawie zorganizowania weekendowej imprezy modułowej w roku 2016. Do dyspozycji byłaby sala lustrzana o powierzchni 200m2. Na chwilę obecną niestety muzeum nie ma w budżecie zapewnienia noclegu

Ja ze swojej strony dwie osoby mógłbym przyjąć na czas imprezy

Poproszę o komentarze w tej sprawie. Wszelkie uwagi, sugestie wskazane. Kontakt do osoby z muzeum posiadam i gdyby okazało się, że mamy szanse ruszyć w tym temacie to proszę o informacje. W razie czego mogę zorganizować spotkanie w Muzeum Kolejnictwa. Termin imprezy do ustalenia.
pozdrawiam,
Jarek