...a na ile lat gwarancji opiewa ten "efekt"BarTTman pisze: Trzy lata "treningu" i... efekt osiągnięty! Polecam![]()

Moderator: mod-Ogółem
...a na ile lat gwarancji opiewa ten "efekt"BarTTman pisze: Trzy lata "treningu" i... efekt osiągnięty! Polecam![]()
Nie będę tego czynił. Jak większość tutaj (żonatych) stosuję to:Paweł Basiński pisze:Zmień kobietę - jest za droga w utrzymaniu![]()
![]()
...i święty spokójAlteo pisze:Drugim wyjściem są zakupy w konspiracji.![]()
![]()
To praktykuje 99 % populacji hobbystów wszelkiej maściAlteo pisze:Drugim wyjściem są zakupy w konspiracji.![]()
![]()
Zmień kobietę - jest za droga w utrzymaniutete pisze:Działa ale na krótko. Potem trzeba wciąż coś dokupować...
Działa ale na krótko. Potem trzeba wciąż coś dokupować...Paweł Basiński pisze:Aha i jeszcze jedno - kup wcześniej jakiś prezent dla kobiety.....tak na wszelki wypadek....
Makieta H0 to i na sali gimnastycznej słabo się mieści.psz pisze:(...)Po prostu H0 nie mieści się zgrabnie w normalnym mieszkaniu. A kolej to nie tylko podziwianie detali taboru (które w TT i tak są niezłe), ale przede wszystkim jazda
Nakręcisz to się dopiero jak rozpakujesz zestaw, ułożysz kółeczko i sobie pojeździszMario-Hetman pisze:Jestem tu od niedawna ...
.... Chyba skończę bo się rozpisałem i za mocno nakręcam i no jeszcze napiszę za dużo, no wiecie.
Jak to coMisiek pisze:No a co ja mam powiedzieć?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość