Zdjęcie pochodzi z Google Earth
Masz zdjęcie i działaj, bo na Euro się nie wyrobisz

Moderator: mod-Makieta Modułowa
Nie. Szyny oraz imitacje śrub były malowane już po umocowaniu toru do modułu. Inaczej przesuwające się łapki mogłyby zdrapać farbę.Kwicek pisze:A szyny zasadnicze są malowane przed wsunięciem w podkłady ?
A tak jak poniżej to w ilu byłoby procentach?Ani nawet w 50. W oryginale ta szyna jest zupełnie inaczej mocowana![]()
Ani nawet w 50. W oryginale ta szyna jest zupełnie inaczej mocowanaT_Domagalski pisze:... nie jest ona zgodna w 100% z oryginałem...
twardy pisze:... jest wrażenie błota .
Może przezT_Domagalski pisze:Ciekaw jestem, skąd to wrażenie.
T_Domagalski pisze:Błękitny poblask
Ciekaw jestem, skąd to wrażenie. Ziarna tłucznia nie są ani posklejane, ani zalane.twardy pisze:A pomimo to jest wrażenie błota .
A pomimo to jest wrażenie błota .T_Domagalski pisze:Spróbuj mocniej rozcieńczyć klej. Mój był rzadki jak woda.Ranger pisze:Właśnie u mnie przy takich testowych zabawach polimerem szuter robił się jakby lekko błyszczący.
To prawda, tłuczeń nabrał lekkiej satyny, jednak do błyszczenia to mu jeszcze bardzo daleko.Ranger pisze:Czy mi się tylko wydaje czy szuter po polaniu polimerem jest lekko błyszczący![]()
Spróbuj mocniej rozcieńczyć klej. Mój był rzadki jak woda.Właśnie u mnie przy takich testowych zabawach polimerem szuter robił się jakby lekko błyszczący.
Właśnie u mnie przy takich testowych zabawach polimerem szuter robił się jakby lekko błyszczący.Ranger pisze:Czy mi się tylko wydaje czy szuter po polaniu polimerem jest lekko błyszczący
Dokładnie.drlukasz pisze:Cięcie najpewniej "piłką żyletkową"...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość