Ale to nie są TAKIE wagony, a jedynie w TAKIM malowaniu.ernie_gdynia pisze: Tak ...w ramach IR "Mare Balticum" z Berlina Lichtenbergu.
By1
Moderator: mod-Tabor
Ale to nie są TAKIE wagony, a jedynie w TAKIM malowaniu.ernie_gdynia pisze: Tak ...w ramach IR "Mare Balticum" z Berlina Lichtenbergu.
Tak ...w ramach IR "Mare Balticum" z Berlina Lichtenbergu.golab pisze:a ja mam pytanko - czy TAKIE wagony mogły pojawiać się u nas
Tillig ma w ofercie oświetlenie końca składu do Y-ów. Wymaga trochę dłubania i ostrożnego wiercenia, ale efekt jest!kbosak pisze:Brak mu lamp końca pociągu (są puste oczodoły) a Ty o piktogramach...
Wydaje mi się, że WARS to sypialny w malowaniu z innej epoki, a poczty żaden modelarz nie postawi na makiecie? Do tego składu przydałaby się tak na prawdę albo kuszetka IC albo wagon bagażowy. Oczywiście, można pomarzyć, bo małe szanse na zmianę dachu itp.ArturSch pisze:Wraz z pocztowym i WARSEM jest to już pokaźny skład.
Mare Balticum?? W tym składzie był tylko jeden polski wagon i był to WARS...restauracyjnyMariusz pisze:Czyli uruchomimy taki pociąg co jeździł z Olsztyna do Berlina przez Toruń-Bydgoszcz-Chojnice-Szczecinek-Szczecin![]()
Nie - jedynki ze Szczecina i dwójki z ChojnicMariusz pisze:Gedania tylko z jedynkami
Mógłby, ale nie musi:ArturSch pisze:PS: czy numer 2 kl. nie powinien się zaczynać od 51
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości