Czy ten wiadukt będzie miał jeszcze jakieś filary? Zbyt cienka konstrukcja na taką długośc!
Moderator: mod-Makieta
Kleiłem w ten sposób że najpierw pędzlem rozprowadziłem wikol, potem posypkę z przesianym kurzem i na koniec zwilżyłem wszystko zraszaczem i rozlałem na to rozcienczony wikol...wpijało tak jak szuter na torach i powstała dosyć twarda chropowata struktura.Grzegorz TT pisze:Możesz mieć problemy z klejeniem trawy
Czyżby chodziło o Heki?Grzegorz TT pisze:Sądzę że rozczarujesz się świerkami bo te kupne przypominają raczej szczotki do butelek...
Nie wiem czy to dobry pomysł. Możesz mieć problemy z klejeniem trawy. U siebie jako podłoże stosuję materiały chłonące wilgoć - farbowane trociny, substrat kokosowy. Dzięki temu klej wolno schnie i można obsiewać spore połacia terenu.wkocierz pisze:...a konkretniej to zamalowałem sprayem na brązowo cały gips i przygotowałem podstawe pod trawki eletrostatyczne...
Powoli zaczyna się coś dziać, "snieg topnieje"carman pisze:Makieta w tym surowym stanie nie wygląda źle. Taka trasa przez Alpy zimową porą. Można by to wykorzystać nim wiosna przyjdzie
O kurcze to ja bym sie chyba zarobił na śmierć z każdą cegiełkąmaciej_kolej pisze:igła + strzykawka + wycięta cegła po celgle i naklejanie
To nie ja, to Honecker ma taki dar przekonywaniaMariusz pisze:Kosmici w tunelu zap...... Jak ich do tego przekonałeś
Przyznam, że troche poszedłem na łatwizne bo wypełniłem kartonem wybrudzonym na czarno szaro. Dodatkowo ściany styropianu pobrudziłem na czarno więc jest tam ciemno. Mam tam dostęp od spodu więc w przyszłości zajmę się wnętrzem. Tak sobie myślę że został mi jeszcze cały murek na podkładzie styropianowym Fallera, więc go przemaluje na czarno i wypełnie nim wnętrze. Nie wiedziałem co z nim zrobić, więc będzie jak znalazłmaciej_kolej pisze:Jak rozwiązałeś wnętrze tunelu?
To nie mojeKamilW pisze:ale jakos te iglaki mi nie pasuja
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości