Nie ma problemu, gdyż perony są na prostej i nie wchodzą w łuk. A co do wychyłów , to rzeczywiście te 220mm wagony mają niezłeArturSch pisze:A sprawdzałeś z Halberstadt'em..... wychyły na łukach są większe.

Pzdr - J
Moderator: mod-Makieta Modułowa
Nie ma problemu, gdyż perony są na prostej i nie wchodzą w łuk. A co do wychyłów , to rzeczywiście te 220mm wagony mają niezłeArturSch pisze:A sprawdzałeś z Halberstadt'em..... wychyły na łukach są większe.
A sprawdzałeś z Halberstadt'emJacula pisze:... talbot .... Jak on przejdzie - wszystko przejdzie
Dzięki. U mnie testerem był bagażowy donner z pomostami wzdłuż wagonu i talbot z tymi wygiętymi prowadnicami od klap. Jak on przejdzie - wszystko przejdziegrzesiekk2 pisze:... był problem z niektórymi lokami, które haczyły wiązarami...
Jak to zwykle bywaT_Domagalski pisze: Tylko jak zwykle - diabeł tkwi w szczegółach.
W sumie pomysł jest OK. Tylko jak zwykle - diabeł tkwi w szczegółach.chudy pisze:ale ogólnie sądząc po zauważonych niedociągnięciach rozumiem że się podoba![]()
Jak dla mnie to za duży kontrast stanowi ten zarwany dach w zestawieniu z oszklonymi, czyściutkimi oknami i solidnymi odrzwiami...chudy pisze:zrobiłem nowy dach w miejsce fabrycznego który się wypaczył od kleju oraz zasadziłem drzewostan![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość