Modele lokomotywy ST44

FABRYCZNY tabor TT : czyli testy, porównania, dyskusje, przeróbki itp.

Moderator: mod-Tabor

Awatar użytkownika
Gdyniak
Moderator
Kontakt:

Re: Modele lokomotywy ST44

Post autor: Gdyniak »

Bicie można tylko zlikwidować wymieniając ośki na Tilliga bo na tych cały czas lekko się kołysze.
Awatar użytkownika
Maciej
Moderator
Kontakt:

Post autor: Maciej »

Gdyniak pisze:JarkoTT jak zwykle szalał z aparatem. Ujawnił zdjęcia wersji beta mojego ST 44 :) Model dostaje poprawkę malowania żółtych przodów bo sam mistrz Wróblewski nie był z nich zadowolony.
No tak własnie się krzywiłem że troszkę za grubo tej farby...widzę że jednak ją przerobiłeś i żaluzje. Trochę szkoda "rusek" był fajny. A jak z biciem osi?
Awatar użytkownika
Gdyniak
Moderator
Kontakt:

Post autor: Gdyniak »

JarkoTT jak zwykle szalał z aparatem. Ujawnił zdjęcia wersji beta mojego ST 44 :) Model dostaje poprawkę malowania żółtych przodów bo sam mistrz Wróblewski nie był z nich zadowolony. Gagarin Pawła to zwycięski model z Mistrzostw Polski 2005, które odbyły sie na Trako w zeszłym roku a mój będzie użytkowy na spotkania na makietach i modułach TT.
Awatar użytkownika
jarkott
Kontakt:

Post autor: jarkott »

Jako uzupełnienie - kilka moich fotek:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
jarkott
Kontakt:

Modele lokomotywy ST44

Post autor: jarkott »

Kilka dni temu kilku sympatyków TT-ki z Trójmiasta spotkało się u kolegi Pawła Wróblewskiego (wski).
Paweł wykonał 2 Gagariny: jeden z lokomotywy BR120 Tilliga dla siebie i drugi dla kolegi Darka (Gdyniak) - przeróbka z modelu Peresveta.
Oto kilka zdjęć na makiecie Pawła, na kórych można podziwiać oba modele (dziękujemy Pawle za udostępnienie zdjęć) ;)

Obrazek
Po lewej stronie stoi model Darka a po prawej Pawła
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
model Darka
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tabor”