SKA

Moderator: mod-Tabor
Nie widziałem - ale oryginał jak na zdjęciu, jeździ w Korei Północnej i podobna wersja w Gruzjibankier pisze:Lekki OFFale czy Gagarin z pantografem był dostępny w naszej skali? Obrazek
A także dalszy bufor jest krótszy. Kiedyś mówili "prawda czasów, prawda ekranu", a jest to tylko złudzenie optyczne wywołane perspektywą. Jak zrobisz zdjęcie kolesia z wyciągniętą nogą/ręką to jego stopa/dłoń będzie większa od jego głowy - tu to samo.dobmir pisze:... gagarek z żółtymi czołami ma różną długość relektorów...
Z tego co wiem, to BRAK MOCY PRZEROBOWYCH, czyli nie z powodu braku czasu.mb1 pisze:Pytanie do Kolegi Pawła : czy pokusiłby się o jeszcze jedną taką przeróbkę?
Tak, to dokładnie jest Mod Art. I tak prawdę powiedziawszy absolutnie mi nie żal tych 300 PLN na tego Gagarka, bo zrobiony jest perfekcyjnie! No i przy okazji jest też spora ingerencja w model (wiadra i szpachlowanie świateł, piłowanie tabliczek bocznych) to naprawdę w porównaniu w trud włożony w ten model cena jest bardzo ale to bardzo atrakcyjna. No, ale najlepiej jakby był Gagar z wiadrami, 5 polowym silnikiem i DCC za 200 zł, to może i by się kupiło... Masz rację Miki, tylko potrafi się narzekać, że nie ma, a jak jest, to cena nie taka. Chcę tylko zauważyć, że taka manufaktura w Niemczech zaczyna się od 300 euro wzwyż.miki pisze: aha, Gemol&Pamelar coś takiego przedstawili - dokładnie rzecz biorąc chyba tego z obrazka Charakterka - i nasłuchali się, co z nich za lichwiarze, bo chcą 3 stówy (i jeszcze w dodatku model do przerobienia!!!.....zdzierstwo niesłychane). Jak sądzisz, co oni na to??
aha, coś takiego kiedyś było, wspaniały Gagarin Tilliga bez wiader, czyli czarna rozpacz. Zdaje się, ze tamat skończył się ankietą w rodzaju czy zamiast wiader wolisz żółty ryj czy garnek na dachu......ze względu na duże zainteresowanie tyllig powinien zrobić taką loko dla nas, ja bym się pisał, strasznie mi sie podoba...
aha, Gemol&Pamelar coś takiego przedstawili - dokładnie rzecz biorąc chyba tego z obrazka Charakterka - i nasłuchali się, co z nich za lichwiarze, bo chcą 3 stówy (i jeszcze w dodatku model do przerobienia!!!.....zdzierstwo niesłychane). Jak sądzisz, co oni na to??albo ktośs by z was wprowadził masową produkcję/ przeróbkę na st 44 co wy na to?
KurczeGdyniak pisze:Bicie można tylko zlikwidować wymieniając ośki na Tilliga bo na tych cały czas lekko się kołysze.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości