Pytanie odnośnie taboru od TT-Club
Moderator: mod-Tabor
- ArturSchŁ
- Administrator
- Kontakt:
Re: Pytanie odnosnie taboru od TT-Club
Sorry, BWE to TT Моделъ (Krüger-TT) a nie Peresvet.
- ArturSchŁ
- Administrator
- Kontakt:
Re: Pytanie odnosnie taboru od TT-Club
Modele dla TT-Club Modelleisenbahn & Zübehor, 10243 Berlin, Strasse der Pariser Kommune 12 robi Peresvet. Zapomnij o KKS. Jak trafisz ze starszej produkcji to właściwości jezdne nie za bardzo, z bieżącej - znośne. Poczytaj na stronie TT-Klubu opis wagonów BWE. Mam ich cysterny Ucs ich największa zaleta to wygląd, największa wada to ich jazda. Jednak ich oferta jest na tyle ciekawa, że godzimy się z ich mankamentami i je kupujemy.pepsigo2pl pisze:mam ... pytanie odnosnie modeli od TT-Club

Ostatnio zmieniony 24 paź 2006, 19:40 przez ArturSchŁ, łącznie zmieniany 6 razy.
-
- Kontakt:
Pytanie odnośnie taboru od TT-Club
witam Szanownych Forumowiczow.
mam do Was szybkie pytanie odnosnie modeli od TT-Club (chyba
). otoz wykopalem na niemieckim eBay sliczne chlodnie - przynajmniej tak wygladaja na zdjeciach. wykonanie i wiele lepsze niz Tilliga - i tu znow tylko na pierwszy rzut oka.
moje pytanie brzmi: czy ktos ma/lub wie gdzie moglbym znalezc dokladniejsze info na temat tychy modeli?? czy maja mozliwosc zamontowania KKS?? i takie tam podobne
TT-Club 1050 Panzertransportzug-Set
TT-Club 4050 Kühlwagen, DR,Ep.IV
TT-Club 4052 Kühlwagen "Seefische", DR,Ep.IV
mam do Was szybkie pytanie odnosnie modeli od TT-Club (chyba

moje pytanie brzmi: czy ktos ma/lub wie gdzie moglbym znalezc dokladniejsze info na temat tychy modeli?? czy maja mozliwosc zamontowania KKS?? i takie tam podobne
TT-Club 1050 Panzertransportzug-Set
TT-Club 4050 Kühlwagen, DR,Ep.IV
TT-Club 4052 Kühlwagen "Seefische", DR,Ep.IV
Ostatnio zmieniony 24 paź 2006, 21:33 przez pepsigo2pl, łącznie zmieniany 1 raz.